Berdan Mardini yine dolar yağmuruna tutuldu 'Bana dolar Mardini diyebilirsiniz'

Berdan Mardini yine dolar yağmuruna tutuldu 'Bana dolar Mardini diyebilirsiniz'

Geçtiğimiz hafta sahne aldığı düğünde başından aşağı dolarlar atılan Berdan Mardini, yine dolar yağmuruna tutuldu. Hayranı Mardini'nin başından aşağı 3 bin dolar attı.

Türkücü Berdan Mardini, geçtiğimiz hafta bir düğünde sahne almış ve başından aşağı atılan dolarla tepkisiz kalmayarak 'Artan kurdan haberiniz yok mu? Biraz fazla oldu sanki' demişti.

Önceki gün Kıbrıs'ta bir otelde sahne alan Mardini, şarkılarını seslendirirken bir kadın hayranı elinde dolarlarla sahneye çıktı. 3 bin dolar yani yaklaşık 29 bin TL ile sahneye çıkan kadın, elindeki 1 dolarları şarkıcının kafasından aşağı atmaya başladı. Mardini'nin başından aşağı yaklaşık 5 dakika boyunca dolarlar atıldı.

dhdfhdfhdfhsdgsdgsdg.jpg

Mardini'ye hayran olduğunu dile getiren kadın, 'Feda olsun, daha iyilerini hak ediyor' dedi. Şarkıcı ise 'Artık bana Dolar Mardini diyebilirsiniz' diyerek espri yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN