Berdan Mardini'den eski eşi Fatoş Yelliler'e ağır gönderme! Hayatta o hariç her şeyi affederim

Berdan Mardini'den eski eşi Fatoş Yelliler'e ağır gönderme! Hayatta o hariç her şeyi affederim

Geçtiğimiz yıl 2010'da dünyaevine girdiği Fatoş Yelliler'den boşanan ünlü sanatçı Berdan Mardini, eski eşine göndermede bulundu. Mardini'nin açıklamaları magazin dünyasını sarstı. İşte detaylar...

2010'da hayatını birleştirdiği Fatoş Yelliler'den geçtiğimiz yıl boşanan ünlü sanatçı Berdan Mardini, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalında yayınlanan 'Normalleştiremediklerimizden misiniz?' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2010 yılında hayatını birleştirdiği Fatoş Yelliler'den geçtiğimiz yıl boşanan ünlü şarkıcının avukatı tarafından yapılan açıklamada, "Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebiyle taraflar ayrılma kararı alarak, anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır" denilmişti. Kısa süre sonra Yelliler'in adı 'yasak aşk' iddialarına karışmıştı.

"NE KARGAYI GÜL BAHÇESİNE, NE BÜLBÜLÜ ÇÖPLÜĞE!"

Yelliler, "Özel hayatıma ilişkin basında çıkan haberler neticesinde bu açıklamayı yapmak lüzumu doğmuştur. Eski eşimle boşanmakta olduğum aşamada, Gökhan Göz Bey ile tanışmış ve kendisiyle kısa bir arkadaşlığımız olmuştur. Gökhan Bey ile tanıştığım sırada kendimi Fransız kimliğimle tanıtmam dolayısıyla kendisi benim Türkiye'de kim olduğumu ve evli olduğumu bilmemekteydi" ifadelerini kullanmıştı.

Mardini ise "Herkes fıtratına uygun kişilerle, olması gereken yerdedir. Ne kargayı gül bahçesine, ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsiniz" mesajını paylaşmıştı.

mardii.jpg

"İKİ DUBLE İÇTİKTEN SONRA ARKADAŞLIK KALMAZ"

Uzun süre özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Berdan Mardini, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalında yayınlanan 'Normalleştiremediklerimizden misiniz?' serisine konuk oldu ve 'eski sevgili' konulu sorulara çarpıcı cevaplar verdi.

"Evlendikten sonra eski sevgiliyle görüşmek normal midir?" soruna yanıt veren Mardini, "Normal değildir. İki duble içtikten sonra arkadaşlık kalmaz. Gerçekçi olalım lütfen. Hissiyatın onu sadece arkadaş olarak görmüşse normal. Zor işler bunlar.

mardin.jpg

KARAKTER MESELESİ

Arkadaşken daha sonra sevgili olma muhabbeti de olabiliyor. 'İnsanların bütün hayatının temelinde cinsellik yatıyor demişler' ya, bu da karakter meselesi. Sadece beynin oraya çalışıyorsa normal değil, çalışmıyorsa normal. Sevgiliden sonra arkadaş nasıl kalacaksın yani? Öyle bir durum yok." dedi.

"20 YIL ÖNCE EN TAŞ KAFALI, EN KAPRİSLİ ADAMDIM"

"Birisiyle kavga ettikten beş dakika sonra barışmak normal midir?" sorusuna da yanıt veren Mardini, "Normaldir. Vicdani bir meseledir. Ben küs kalmayı çok sevmiyorum. Çok merhametli bir adamım ama konu çok büyükse hemen barışmam ve Allah'a havala ederim. 24 yaşındaki şöhret oldum, o zaman bana kimse laf anlatamazdı. En taş kafalı, en kaprisli, en egolu adam bendim.

GERİYE KALAN HER ŞEY AFFEDİLİR

Olgunlaşınca öyle olmuyor. Kadınlar haklı, daha olgun erkelerle daha iyi ilişki yürütebiliyorlar. Hayata her şey affedilebilir ve çok kolay da geçiştirebilirsin. Hayatta tek ihaneti affetmezsin. Geriye kalan her şey affedilir." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN