Berdan Mardini'nin 'otel odası' ifşası! Bakın karısı 9 yıl boyunca nasıl aldatmış?

Berdan Mardini'nin 'otel odası' ifşası! Bakın karısı 9 yıl boyunca nasıl aldatmış?

Geçen dönemlerde eşi Fatoş Yelliler'in kendisini aldattığını söyleyerek boşanan şarkıcı Berdan Mardini, uzun bir aradan sonra eşinin kendisini nasıl aldattığını tek tek anlattı. Her söylediği olay olan Mardini, 9 yıl boyunca nasıl aldatıldığını ayrıntılarıyla ortaya döktü. İşte Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler hakkındaki iddiaları.

10 yıllık evliliğini aldatılma gerekçesiyle tek celsede bitiren şarkıcı Berdan Mardini yıllar sonra sessizliğini bozdu. Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski eşi Gökhan Göz ile yasak aşk yaşayan Fatoş Yelliler için Günaydın'a konuşan şarkıcı Berdan Mardini yaşadıklarını detayları ile anlattı. 9 yıl boyunca aldatıldığını iddia eden Mardini, çocuk sahibi olmak için Yelliler ile evlendiğini de itiraf etti. İşte Berdan Mardini'den akılalmaz iddialar.

berdan.jpg

ESKİ EŞE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Şarkıcı Berdan Mardini, Fatoş Yelliler ile evlenirken tanışma süreçlerinin kısa olduğunu ifade ederek, şimdi ki aklı olsa asla evlenmeyeceğini söyledi. Eski eşi hakkında zehir zemberek sözler sarf eden Mardini nasıl aldatıldığını da ayrıntılarıyla Günaydın'a açıkladı.

evlenme.jpg

"ADAMLARLA BULUŞUP UYUŞTURUCU ALMIŞ"

10 yıllık evliliğinde 9 yıl boyunca aldatıldığını iddia eden Mardini, eşinin kendisini sırtından bıçakladığını söyledi. Çocuklarının da aldatma olayına şahit olduğunu ifade eden Mardini, "Çocuklarımla tatile gidiyorum" diyor ama otelde bir odada evlatlarımı tek başına bırakıp, yan odada başka adamlarla buluşmuş, uyuşturucu almış. Her şey belgeli. Peruklar takıp, çocuklara fotoğraf çektiriyormuş. "Babanız ararsa annem uyuyor" diye söyletip, dışarıya gidiyormuş." ifadelerini kullandı.

gokhangoz.jpg

"9 YIL BOYUNCA ALDATILDIM"

Bu kötü süreci çocuklarından gizlemesine rağmen internetten her şeyi öğrendiklerini belirten Mardini, eski eşi Fatoş Yelliler'in eşyaları arasında aldatılmaya dair yakaladıklarını da açıkladı. Mardini 10 yıllık evliliğinde 9 yıl boyunca sürekli aldatıldığını ifade ederek, "Beni defalarca aldattığını evlatlarım da biliyor. 10 yıl evli kaldım, meğer 9 yılı aldatılmışım. Boşandıktan sonra evde eşyalarının arasından neler neler çıktı. Mektuplar, parfümlü tişörtler buldum. Sevgililik cüzdanı bile yapmış adamlarla. Evde dolmalar, börekler yapıp sevgililerine götürmüş. Böyle bir kadına çocuklarımı nasıl göstereyim?" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN