Berfu Yenenler'i çıldırttılar: Kocamda gözün mü var?

Berfu Yenenler'i çıldırttılar: Kocamda gözün mü var?

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Berfu Yenenler, kendisine gelen bir yorum karşısında sinirlerine hakim olamadı. Eşi Eser Yenenler'le ilgili yorum yapan kişiye bakın ne dedi?

Eser Yenenler'le mutlu bir evlilik yaşayan Berfu Yenenler, son dönemlerde eğlenceli paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Paylaşımlarına gelen yorumlar bazen sessiz kalmayan Yenenler, bu defa evliliği hakkında yapılan bir yoruma sert bir yanıt verdi.

verfu.jpg

BERFU YENENLER'DEN HERKESİ ŞAŞIRTAN TEPKİ

"Evlilik nedir sizi nasıl değiştirir?" notuyla bir gönderi paylaşan Berfu Yenenler'e bir takipçisi "Keşke evlenmeseydin" yorumu yaptı. Bu yorum karşısında sinirlenen Berfu Yenenler, sert bir tepki verdi.

pr.jpg

SERT TEPKİSİ ŞOKE ETTİ

Yenenler, yapılan yoruma "Niye senin mi gözün vardı Eser'de" yanıtıyla herkesi şaşırttı. Bazı takipçileri verilen tepkinin yersiz olduğunu savunurken, bazıları ise Berfu Yenenler'i haklı buldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN