Bergüzar Korel'den Seda Sayan'a olay gönderme, Kadırgalı duyarsa çok fena kavga çıkacak

Bergüzar Korel'den Seda Sayan'a olay gönderme,  Kadırgalı duyarsa çok fena kavga çıkacak

Başarılı oyuncu Bergüzar Korel, son zamanlarda değiştirdiği imajı ve sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmüyor. Oyuncu bu sefer sosyal medya hesabından Kadırgalı Seda Sayan' a gönderme yaptı.

Türk televizyon ve sinema dünyasının sevilen ismi Bergüzar Korel, son bir yılda tam 25 kilo verip, meme küçültme operasyonu geçirmesinin ardından göz kamaştırıcı bir güzelliğe kavuşmuştu. Yeni bir proje için koyu renk saçlarını sarıya boyatmasıyla birlikte takipçileri kendisini Esra Erol' a ve Sinem Kobal' a benzetmişti.

BERGÜZAR KOREL'DEN SEDA SAYAN'A OLAY GÖNDERME, KADIRGALI DUYARSA ÇOK FENA KAVGA ÇIKACAK

3 çocuk annesi olan 41 yaşındaki güzel oyuncu Bergüzar Korel, hayatını Londra' da sürdürürken geçtiğimiz gün gece arkadaşlarıyla birlikte dışarı çıktı.

berguzar-korel2-rkjs.jpg

Siyah mini elbisesi, topuklu ayakkabıları ile oldukça göz kamaştırıcı olan başarılı oyuncu o anlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Korel o paylaşımında "İki senelik Londra maceramda ilk kez girls night out olmuştur. Ayrıca çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin giymezsin beni ilgilendirmez. Ben çorap severim. Bu başka bir şeydir. Mesela bu kraliyet ailesinde bir kuraldır." cümlelerine yer verdi.

s-71757f97eab76a1d061f1c4633f2c3a88210fa24.webp

Dakikalar içinde oyuncunun bu paylaşımına beğeni yağdı ve Seda Sayan'la özdeşleşen 'çorap kadınıyım' trendine Korel'in de uyması dikkatlerden kaçmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN