Berkay Şahin'in olaylı gecesi: Polisle tartıştı! Ehliyetine 2 yıl el konuldu!

Berkay Şahin'in olaylı gecesi: Polisle tartıştı! Ehliyetine 2 yıl el konuldu!

Geçtiğimiz günlerde kızı Arya'nın başına gelen kaza nedeniyle şoku yaşayan ünlü şarkıcı Berkay Şahin, alkollü şekilde direksiyon başına geçince olanlar oldu. Polis çevirmesine takılan ünlü şarkıcı olay çıkarttı. Ünlü şarkıcının ehliyetine el konuldu.

Son dönemin ünlü şarkıcılarından Berkay Şahin'in ehliyetine el konuldu. Ünlü şarkıcı 2 yıl boyunca trafikten men edildi.

2016 yılında Özlem Ada Şahin ile dünyaevine giren ve bu evlilikten 2017 yılında Arya'yı, 2019 yılında ise Zeynep Mira'yı kucağına alarak baba olma sevinci yaşayan ünlü şarkıcı Berkay Şahin'in, geçtiğimiz günlerde kızı Arya'nın başına gelen olay hayranlarını üzüntüye boğmuştu.

Kızlarının odasına mobilya alan çift, herkesi korkutan bir kaza yaşamıştı. Dolap kabağının kızının yüzüne düşmesiyle büyük panik yaşayan Özlem Ada Şahin, sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yaparak adeta ateş püskürmüştü.

EHLİYETİNE EL KONULDU

Bu olay ünlü şarkıcının hayranlarını üzüntüye boğarken, eşiyle eğlenmeye çıkan Berkay Şahin'in ehliyetine alkollü araç kullanması nedeniyle el konuldu.

Alkollüyken polis çevirmesine takılan Berkay Şahin, 2 yıl trafikten men edildi

Önceki akşam eşi Özlem Ada Şahin ile eğlenmeye çıkan ünlü şarkıcı, alkollü şekilde direksiyon başına geçti. Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının haberine göre; Maslak'ta polis çevirmesine takılan Şahin, olay çıkardı ve polis memurları ile tartıştı.

2 YIL TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Çevirmeye girmek istemeyen Berkay Şahin'in görüntülerinin de emniyette bulunduğu söylendi. Ünlü şarkıcıya 2 yıl trafikten men cezası verildi. Yine iddiaya göre; şarkıcı ve eşi, aracı olay yerinde bırakıp gittiler.

Geçtiğimiz yıllarda da alkollü bir şekilde direksiyon başında yakalanan şarkıcı, "Alkollü araç kullanmam çok saçma. Büyük hatalıyım zaten ama kısa mesafe sürdüğüm için sıkıntı yok" açıklamasında bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN