Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen taburcu oluyor

Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen taburcu oluyor

Kızılcık Şerbeti dizisindeki 'Apo' karakterini canlandıran ve geçirdiği beyin kanaması nedeniyle iki kez ameliyat olan oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuna ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Hastanede tedavisi süren ünlü oyuncunun hafızasındaki problemi atlattığı ve haftaya taburcu olacağı öğrenildi.

Son dönemlerin popüler dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Abdullah Ünal' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçirdi. İki kez ameliyat olan 61 yaşındaki oyuncunun geçici hafıza kaybı yaşadığı, diziyle ilgili birçok detayı ve ismi unuttuğu öğrenildi.

İyileşme sürecinin zamana yayılacak olması üzerine Tanrıöğen'in yerine 'Apo' karakterini oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devraldı.

HAFTAYA TABURCU OLACAK

Hastanede tedavisi süren usta aktörün sağlık durumuna ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Aramızda Kalmasın'ın haberine göre, hafızasındaki sıkıntıyı atlatan ve diziyle ilgili gelişmeleri soran Tanrıöğen, haftaya taburcu olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN