Beyninizi alt üst eden zeka bulmacası: Bu resimde farklı olan şekeri kimse bulamıyor! 7 saniyede bulursan dahisin

Beyninizi alt üst eden zeka bulmacası: Bu resimde farklı olan şekeri kimse bulamıyor! 7 saniyede bulursan dahisin

Bu zeka oyunu sadece detay odaklı insanlar içindir. Peki siz ne kadar detay odaklısınız? Öğrenmek için bu resimli bulmaca ile ayrıntılara dikkatinizi test edin. İşte ne kadar detay odaklı olduğunu ortaya çıkaran zeka testi.

Zeka oyunları, beyninizi ve duyularınızı zorlamanın ve aynı zamanda yol boyunca eğlenmenin harika bir yoludur. Araştırmalar, zeka oyunlarını düzenli olarak çözmenin analitik ve eleştirel düşünme becerilerinizin yanı sıra problem çözme becerilerinizi de geliştirdiğini, dolayısıyla sizi daha akıllı hale getirdiğini göstermiştir.

İşte şimdi olduğunuzdan daha akıllı olmanıza yardımcı olacak bir zeka oyunu resimli bulmaca ile karşınızdayız. Bu zeka oyunu, gözlem becerilerinizi ve ne kadar detay odaklı olduğunuzu test edecek. Meydan okumaya hazır mısın? O zaman başlayalım.

1-007.jpg

BU ZEKA OYUNUNDA FARKLI OLANI BULARAK KENDİNİZİ TEST EDİN

Burada neredeyse aynı olan 12 şeker görebilirsiniz, buradaki anahtar kelime şekerler arasında bir sahtekar vardır. Farklı olanı bulabilir misin? Bu, ayrıntılara dikkatinizi test etmenin bir yolu.

Bunun kolay olduğunu düşünüyorsanız, bunu zorlu bir zeka oyununa dönüştürmek için bir ipucumuz var. Tek şekerleri bulmak için sadece 7 saniyen var. Öncelikle, zeka oyununu daha hızlı çözmenize yardımcı olacak ufacık bir ipucu vermemize izin verin.

ZEKA BULMACASI İPUCU

Zeka ipucu: Her şekerin şeritlerine özellikle dikkat edin. Zamanın şimdi başlıyor! Herşey gönlünce olsun!

Panik yapmaya başlamayın. Verilen sürede doğru cevabı alamazsanız yargılamayacağız. Ama acele et zamanın bitiyor.

Zaman doldu millet! Bu zeka oyununu çözdün mü? Tuhaf şekeri bulabildiğinizi içtenlikle umuyoruz çünkü cevabı şimdi açıklayacağız.

ZEKA OYUNU CEVABI

Garip olan 8 numaralı şekerdir. Her şekere dikkat ederseniz, her şekerde sarı ve kırmızı veya sarı ve mavi olmak üzere iki alternatif şerit olduğunu göreceksiniz.

Ancak sekiz numaralı şekerde sarı şeritler ardışık olarak yerleştirilmiştir, yani birbiri ardına tekrarlanır ve diğer şekerler gibi dönüşümlü değildir.

Bu nedenle, farklı olan şeker 8 numaradır. Cevabı tahmin edebildiyseniz, tebrikler! Ve başarısız olduysanız, bir dahaki sefere daha iyi şanslar! Umarız bu zeka oyununu çözerken eğlenmişsinizdir.

2-009.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN