Bim Cuma Günü Fırsat Günü İlan Edildi! Dolar Ve Altın Fiyatlarına İnat İndirim Yapıyor

Bim Cuma Günü Fırsat Günü İlan Edildi! Dolar Ve Altın Fiyatlarına İnat İndirim Yapıyor

Bu haftanın en yüksek indirimli ürünlerini raflara getiren BİM oldu. 25 Mart cuma gününe özel yaptığı kampanyalı aktüel ürünlerle ekonomik marketler listesinde birinci sıraya yerleşiyor. Bim, Elektronik, mutfak ürünleri, bahçe ekipmanları gibi bir çok ürünü cuma günü satışa sunacak. Peki hangi ürünlerde indirim var? hangi ürünler BİM'e geliyor? detaylarıyla paylaşıyoruz.

Bu hafta birbirinden cazip kampanyalı ürünler BİM'de yerini alıyor. 22 Mart cuma günü kataloğu yayınlanan BİM'in ürünleri haftanın indirimli ürünler listesine girmeyi başarıyor. Kataloğunda bahçe ekipmanları, mutfak aletleri ve eşyaları, Elektronik ürünler gibi bir çok ürünü kampanyalı olarak yayınladı. BİM'de bu hafta neler var? BİM'de indirimli ürünler hangisi? Gibi sorularınızın cevaplarını alışveriş severlerle paylaşıyoruz.

KAMPANYALI TELEVİZYON SEÇENKLERİ

BİM'in en uygun indirimli ürünleri arasında birbirinden farklı televizyon seçenekleride satışa çıkıyor. 3840x2160 UHD 4K, Dahili Uydu Alıcılı, Dijital Ses Çıkışı, 3xHDMI, Wi-Fi, 5299 TL, 1920x1080 Full HD Dahili Uydu Alıcılı, 3xHDMI, Dijital Ses Çıkışı, 2xUSB, 4 Çekirdek İşlemci, Wi-Fi, 3999 TL fiyatlarıyla kaçırılmayacak fırsatlar BİM'de.

MUTFAK ÜRÜNLERİ BU İNDİRİMLERLE KAÇMAZ!

BİM'de bu hafta mutfak ürünleride indirimde. Özellikle kadınların kategorisi olan mutfak araç gereçleri merakla bekleniyor. Rafta yer alacak ürünler: Katmer gözleme sacı 249 TL, Ergonomik tasarım, 750ml doğrayıcı hazne, Çelik uç ve bıçaklar, Set İçeriği: Ana gövde, parçalayıcı, mikser aparatı, doğrayıcı hazne, 1000W, Voltaj 220-240V/50-60Hz, AC Motor, Blender seti 249 TL, Mutfak Servis Gereçleri 14,90 TL, Emaye ızgaralı, Gaz emniyet sistemli, Otomatik düğmeden çakmaklı, Siyah Cam Set Üstü Ocak 729 TL fiyatları ile bir çok ürün raflarda yerini alıyor.

BİRDEN FAZLA BAHÇE ÜRÜNÜ İNDİRİMLİ OLARAK BİM'DE

Bahçe işleriyle uğraşanlara müjde. BİM'in bu hafta kataloğunda birden fazla bahçe ürünleride indirimli olarak satışa sunuluyor. Yaprak Temizleme Tırmığı ve 120cm Sabit Sırık 39 TL, 60 cm Bitki Destek Kafesi 34.90 TL, 100 m Fidan Bağlama Teli 19,90 TL, Ahşap Saplı Çapa Sivri / Çatal 29,90 TL, Ahşap Saplı Boyalı Çelik Keser 34,90 TL, Fide Dikme Aparatı 9,90 TL gibi sayamadığımız bahçe ürünleri cuma günü BİM'de.

bim1.jpg

bim2.jpg

bim3.jpg

bim4.jpg

bim5.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN