BİM indirimi izdiham yaratacak! Böyle fiyat görülmedi: 5 kilosu sadece 97 TL

BİM indirimi izdiham yaratacak! Böyle fiyat görülmedi: 5 kilosu sadece 97 TL

BİM, 23 Mayıs Salı gününden itibaren indirimli ürünlerini vatandaşlara duyurmak için aktüel katalogunu kullanacak. BİM yetkililerine göre, birçok ürün indirimli olarak sunulacak. Örneğin, 5 kilogramlık Dost Yoğurt 97 Türk Lirası fiyatla satılacak. Erpiliç ürünlerinde de indirim yapılacak ve Namer ürünlerinde de indirimler olacak. Bunun yanı sıra, başka hangi ürünlerde indirim yapılacağı da açıklanacak. Detaylar haberimizde...

BİM, vatandaşlara indirimli ürünlerini duyurmak için 23 Mayıs Salı gününden itibaren aktüel kataloğunu yayınladı. Bu katalog aracılığıyla pek çok ürünün indirime gireceği bildirildi. Özellikle dikkat çeken indirimlerden biri, 5 kilogramlık Dost Yoğurt'un 97 Türk Lirası fiyatla satılacak olması oldu. Ayrıca, Erpiliç ürünlerinde de indirimlerin olduğu ve Namer ürünlerinde de avantajlı fiyatlarla karşılaşılacağı belirtildi.

Bununla birlikte, BİM'in indirim yapacağı diğer ürünlerle ilgili detaylar da katalogda yer alacak. Tüketiciler, indirimli fiyatlarla sunulan diğer ürünleri öğrenerek ihtiyaçlarını daha ekonomik bir şekilde karşılayabilecekler. BİM'in yayınladığı aktüel katalog, indirimlerin yanı sıra ürünlerin özellikleri ve fiyatları hakkında da bilgi sağlayacak. Dolayısıyla, bu indirimli dönemde BİM'i takip edenler, çeşitli ürünlerde cazip fırsatları değerlendirerek bütçelerine katkı sağlayabilecekler.

BİM İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ YAYINLADI

BİM

BİM

BİM

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN