Bir dönem giydiği mini etekle gündem olmuştu! Öğretmen Fidan Atalay son paylaşımıyla pes dedirtti

Bir dönem giydiği mini etekle gündem olmuştu! Öğretmen Fidan Atalay son paylaşımıyla pes dedirtti

"Mini etekli KPSS öğretmeni" olarak tanınan fenomen Fidan Atalay, sadece ders anlatımı değil, paylaştığı iddialı fotoğraflarla da adından sıkça söz ettiriyor. Atalay, iddialı paylaşımıyla yine sosyal medyaya damga vurdu.

Öğretmen Fidan Atalay'ın, mini eteği ile ders anlattığı görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Sonrasında "Mini Etekli Öğretmen" olarak fenomenleşen Fidan Atalay, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ses getirmeye devam ediyor.

oret.jpg

Genellikle mini etek ve dekolteli elbiselerle ders anlatmasıyla tanınan Atalay, bu özgün tarzıyla büyük bir kitlenin dikkatini çekmeyi başardı. Paylaşımlarıyla da sosyal medyanın gündemine oturmayı başaran Fidan Atalay, yeni görüntüleriyle de ses getirdi. Derin göğüs dekolteli bir kıyafet ile giyerek ders anlattığı anlar sosyal medyaya damga vurdu.

fidan.jpg

Fidan'ın derin dekolteli o paylaşımına yorum yağdı. İşte o yorumlardan öne çıkanlar. 'Orasını burasını izlemekten ders izlenmez edep yahu!', 'Beyninizi ne kadar kirlettiniz pornoyla', 'Bu kadın öğretmen değil örtmendir', Espri olsun diye çekilmiş zannediyorum. Dahası öğretmen olmamasını umut ediyorum.'

fisdf.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN