Bir dönem herkes ona hastaydı! Gülşen Bubikoğlu'nun güzelliği hala aynı, son haliyle yıktı geçti

Bir dönem herkes ona hastaydı! Gülşen Bubikoğlu'nun güzelliği hala aynı, son haliyle yıktı geçti

Hem güzelliği ile hem de yeteneği ile bir döneme damga vuran ünlü oyuncu Gülşen Bubikoğlu, yıllara meydan okuyor. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen güzelliğinden gram ödün vermeyen Bubikoğlu'nun son hali sosyal medyayı salladı. Kim der ki 69 yaşında…

Yeşilçam'ın aranan oyuncuları arasında yer alan Gülşen Bubikoğlu 69. yaşını kutladı. Bubikoğlu'nun son halini görenler şaşkına döndü. Geçmişten bugüne kadar güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen ünlü oyuncu sosyal medyanın da gündemine bomba gibi düştü. Güzelliği ile Yıllara meydan okuyan Bubikoğlu'nun son paylaşımını görenler 69 yaşında olduğuna inanmadı.

GÜZELLİĞİ İLE HAYRAN BIRAKTI

Yeşilçam'ın 'Ah Nerede', 'Yaban', 'Ayrı Dünyalar' gibi birçok yapımında rol alan Gülşen Bubikoğlu, güzelliği ile yıllara meydan okuyor. 25 yıldır sektörden uzak duran Bubikoğlu, son paylaşımı ile ağızları açık bıraktı. Son zamanlarda resim sanatına ilgi duyan ünlü oyuncu çizdiği resimleri de sosyal medya hesabından paylaştı.

gulsen-bubikoglu.jpg

Bubikoğlu'nun kendini paylaştığı fotoğraflar ise beğeni yağmuruna tutuldu. Geçmişten bugüne güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen bu bir koluna 'Hiç değişmemiş', 'Gençlik iksirini bulmuş' yorumları geldi.

gulsen-bubikoglu-son-hali.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN