Bir dönem sona erdi! Selçuk Tepeli canlı yayında açıkladı! FOX TV'nin adı resmen değişti! Kanalın yeni ismi herkesi şaşırttı...

2007 yılından bu yana yayın hayatını sürdüren FOX TV'de bir dönem sona erdi. Kanalın adı resmen değişti. Değişikliği Selçuk Tepeli canlı yayında açıkladı.

24 Şubat 2007'den bu yana yayın hayatını sürdüren FOX TV isim değişikliğine gitti. Değişikliği Ana Haber sunucu Selçuk Tepeli canlı yayında açıkladı. Kanalın yeni adı herkesi şaşırttı.

İhlas Yayın Holding'in yayın kuruluşu olan TGRT'nin yayın haklarının devredilmesinden sonra aynı frekans üzerine 24 Şubat 2007 tarihinde yayın hayatına başlayan FOX TV'de bir dönem sona erdi. Kanalın adı resmen değişti.

FOX TV'de Ana Haber programını sunan Selçuk Tepeli, kanalda yaşanan isim değişikliğini canlı yayında açıkladı.

Tepeli açıklamasına "Efendim soranlar var. Soruyorlar. "FOX'un adı değişiyor mu?' diye soruluyor. Adı değişiyor başka hiçbir şeyi değişmiyor. Siz her zaman olduğu gibi sevdiğiniz içerikleri hiç değişiklik olmadan burada bulacaksınız. Biz güvenilir, tarafsız, kaliteli haber bültenleriyle sorgulamaya devam edeceğiz. Adı dışında hiçbir şey yok değişen" ifadelerini kullandı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi İlhan Taşçı da RTÜK'ün FOX TV'deki isim değişikliğini onayladığını duyurarak "Fox TV logo değişikliğine gitti artık Now TV oldu. RTÜK değişiklik istemini yerinde bularak onayladı.” açıklamasında bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN