Bir döneme damga vurmuştu: Oryantel Tanyeli'den acı haber! Hayranları gözyaşlarına boğuldu

Bir döneme damga vurmuştu: Oryantel Tanyeli'den acı haber! Hayranları gözyaşlarına boğuldu

Bir dönemin ünlü dansözü olarak kabul edilen Öznür Kral, bilinen adıyla 'Tanyeli'den kahreden haber geldi. Ünlü isimden gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Bir döneme damga vuran isimler arasında yer alan ve 'Tanyeli' ismiyle hafızalara kazınan Öznür Kral'dan kahreden haber geldi. Son dönemde gözlerden uzak bir hayat süren ünlü isimden gelen acı haber sevenlerini yasa boğdu.

Geçtiğimiz aylarda 'Gör Beni' adlı programa katılarak Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayan Tanyeli, 14 yaşında anne olduğunu açıklayarak herkesi şaşırtan açıklamalara imza atmıştı. Ünlü isimden bu kez acı haber geldi.

Bir süre önce mide küçültme ameliyatı olan ve ameliyat sonrasında 40 kilo veren Tanyeli'ye kanser teşhisi kondu. Ünlü isimden gelen bu acı haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Tanyeli hastanede tedavi altına alınırken eşi İlker Sünnili, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda "Seni çok seviyorum canım karım, bu sınavı da birlikte başarıyla geçeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sünnili'nin bu paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Oryantal Tanyeli pankreas kanserine yakalandı, eşi hastanedeki halini paylaştı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN