Bir dönemin Müge Anlı'sıydı! Esra Ceyhan'ın son halini görenler üzüldü: "Yıllar ona da acımamış"

Bir dönemin Müge Anlı'sıydı! Esra Ceyhan'ın son halini görenler üzüldü: "Yıllar ona da acımamış"

Bir dönemin Müge Anlı'sı olarak biliniyordu! Esra Ceyhan'ın son hali, sevenleri tarafından büyük üzüntüyle karşılandı: "Yıllar ona da acımamış..."

Türk televizyon tarihinde önemli bir yere sahip olan Esra Ceyhan, izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çeken ünlü sunucu, zamanla aldığı kilolar ve yaşlanmasıyla gündeme geldi.

Ceyhan'ın fotoğraflarını gören takipçileri, 55 yaşındaki sunucunun hala güzel olduğunu belirtirken, bazıları ise eleştirilerde bulunuyor.

esra-ceyhan-1.webp

Instagram'da yapılan yorumlarda, "Müge Anlı paparazzi programı sunarken, Esra Erol ve Zuhal Topal piyasada yokken Esra Ceyhan öğleden sonra kuşağına yön veriyordu hem de 10 yıl", "Yıllara adeta meydan okuyor", "Eski halinden eser yok şimdi" gibi ifadeler dikkat çekiyor.

Ceyhan, paylaşımlarında 18 yaşında olan kızı Ayşe Ceyhan ile de sık sık yer alıyor, anne-kız mutluluklarını takipçileriyle paylaşıyor.

esra-ceyhan-2.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN