Bir final haberi daha! Fox 3 günde 3 dizinin fişini çekti

Bir final haberi daha! Fox 3 günde 3 dizinin fişini çekti

Ekranlarda yaprak dökümü sürerken Fox Tv, reytinglerde beklentilerini karşılayamayan 3 dizi için son 3 günde final kararı verdi. Daha önce açıklanan Bir Peri Masalı' ve 'Darmaduman'ın ardından, bir dizi daha Fox ekranlarına veda edecek.

Yeni sezonda dizilerin çoğu kanalların reyting beklentilerini karşılayamayınca teker teker ekranlara veda etmeye devam ediyor. Bu sezon özellikle Fox TV, birçok dizi için final kararı verdi. Geçtiğimiz günlerde final yapacağı belli olan 'Bir Peri Masalı' ve 'Darmaduman' dizilerinin ardından, yazın başlayan dizilerden Tozluyaka da ekran macerasının sonuna geldi.

1-009.jpg

FOX YEPYENİ BİR YAYIN AKIŞIYLA GELİYOR

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; NTC Medya imzalı dizi 26. bölümde ekrana veda edecek. Fox, Yasak Elma dizisi dışında yeni yılda yepyeni bir dizi akışıyla yayınına devam edecek.

Kısa sürede kendi hayran kitlesini oluşturan dizi, sosyal medyada ciddi popülerlik yakalasa da reyting sıralamalarında uzun süredir kan kaybediyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN