Bir Şansım Olsa programında büyük değişiklik! Kim gitti kim geldi?

Bir Şansım Olsa programında büyük değişiklik! Kim gitti kim geldi?

Show TV'de yayınlanan ve kısa sürede fenomen olarak milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan Bir Şansım Olsa programında yaşanan değişik, seyircilerde büyük şaşkınlık yaşattı. Usta Oyuncu Ayşegül Günay programdan ayrıldı ve yerine yeni bir sunucu geldi. Ayşegül Günay'ın yerine gelen yeni oyuncu bakın kim?

Show TV'de yayınlanan fenomen televizyon programı "Bir Şansım Olsa" kısa sürede kısa sürede milyonlarca izleyiciye ulaşarak fenomen hale geldi.

bs.png

Ancak programın yeni sezonundaki değişiklik ise izleyicilerin şaşırmasına neden oldu.

aysegul.png

Programın sunucu koltuğunda yer alan Ayşegül Günay, izleyicilerin kısa sürede kalbini kazanmayı başarmıştı. Fakat programın sunucusunun yeni sezonda değişiklik yaşanması seyircilerin şaşkına dönmesine neden oldu.

bso.png

YENİ SUNUCU BELLİ OLDU

Usta oyuncu Ayşegül Günay'ın yerine gelen yeni isim belli oldu. Tıpkı Ayşegül Güney gibi bir oyuncu olan Ahu Sungur bu sezonda programı sunacak kişi oldu.

ahu.png

2 Temmuz Cumartesi (bugün) 13.00'te başlayarak ekranlara gelen programda yeni sunucu Ahu Sungur programı sunmaya resmen başlamış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (137)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
137 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN