Bir yıl önce hayatını kaybetmişti: Civan Canova'nın vasiyeti yerine getiriliyor

Bir yıl önce hayatını kaybetmişti: Civan Canova'nın vasiyeti yerine getiriliyor

20 Ağustos 2022'de hayata gözerini yuman usta sanatçı Civan Canova'nın vasiyeti yerine getirilecek. Söz konusu gelişme hakkında sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Melek Baykal, "Canım Civan keşke böyle olmasaydı. Çok özlüyoruz seni... Ve hep aklımızda yüreğimizdesin" ifadelerini kullandı.

Kansere yakalanarak 20 Ağustos 2022'de hayatını kaybeden merhum usta sanatçı Civan Canova'nın vasiyeti yerine getiriliyor. Söz konusu gelişmeyi usta sanatçının yakın arkadaşı Melek Baykal sosyal medya hesabı aracılığıyla duyurdu.

Bizim Aile, Çiçek Taksi, Arka Sokaklar ve Fatmagül'ün Suçu Ne? gibi unutulmaz yapımlarda yer alan, 20 Ağustos 2022'de kanser nedeniyle hayatını kaybeden usta sanatçı Civan Canova'nın vasiyeti yerine getiriliyor.

Vefat etmeden yalnızca iki ay önce sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan usta sanatçı, "Niyetim şu; yeni resim sergim için fikrinizi almak. Ekim ayında, İstanbul’da, elli yeni resmimden oluşan bir sergi açacağım. Çeşitli semtlerdeki birçok güzel salonla konuştum. Şimdi iş yer için karar verme aşamasına geldi. Ben de sizlere soruyorum. Sergimin hangi semtte olmasını istersiniz. Sırf size yakınlığı için düşünmeyin ama" demişti.

Ancak usta oyuncunun yaşadığı sağlık sorunları bu isteğinin gerçekleşmesine engel olmuştu. Merhum sanatçının yakın dostu ünlü oyuncu Melek Baykal, Civanova'nın vasiyetinin yerine getirileceğini açıkladı. Baykal açıklamasında "Canım Civan keşke böyle olmasaydı. Çok özlüyoruz seni... Ve hep aklımızda yüreğimizdesin" ifadelerini kullandı.

Civan Canova'nın vasiyeti olan resim sergisi 21 Ağustos'ta açılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN