Borcu olanlara müjde! O bankadan 200 bin lira ödeme yapılacak… Üstelik 3 ay erteleme imkanı ile

Borcu olanlara müjde! O bankadan 200 bin lira ödeme yapılacak… Üstelik 3 ay erteleme imkanı ile

Son zamanlarda git gide artan hayat pahalılığı birçok vatandaşı kredi kartı borcuna sürüklüyor. Maaşları yetmeyen vatandaşlar ya kredi kartlarına yükleniyor ya da bankalardan kredi çekiyor. Tam da bu kapsamda borcu olanlara müjdeli bir haber verildi! O baka 200 bin lira ödeme yapacak… Üstelik 3 ay erteleme imkanı var.

Her geçen gün artan hayat pahalılığı insanları ne yazık ki borç batağına sürükleyebiliyor. Borçlarını kapatmak isteyen kişiler ise bankalara başvuruyor. Lakin bankalar ya kredi vermiyor ya da vatandaşların bütçeleri bankaların istediği geri ödemeye uymuyor. Bu doğrultuda o bankadan sevindirici bir haber geldi. 200 bin liralık ihtiyaç kredisinin detayları belli oldu. İşte konuya ilişkin detaylar…

3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ İMKANI

Garanti Bankası, müşterileri için hazırladığı yeni bir kredi kampanyasını duyurdu. Yapılan duyuru kapsamında 18 yaşının üzerinde olan tüm müşteriler için ihtiyaç kredisi imkanı sunulacak. Herhangi bir ihtiyaçtan dolayı çekilecek olan kredi için 12 ay vade imkanı ve 3 ay ertelemeli ödeme imkanı sunuluyor.

yeni-proje.jpg

Bankanın verdiği ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen müşteriler bankaya giderek ilk önce kredi notlarını öğrenmeli ve bankanın kampanyasından yararlanıp yararlanmadığına bakmalı. Eğer kampanyadan yararlanabiliyorsanız kredi başvurusunu yapabilirsiniz. Başvuru sonucu ise yüksem meblağlı bir kredi olduğu için bir gün sonra genel müdürlük tarafından onay veriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN