'Boşanma Yok' demişti... Demet Özdemir yüzüğü attı! 2022 yılında evlenmişti

'Boşanma Yok' demişti... Demet Özdemir yüzüğü attı! 2022 yılında evlenmişti

Oğuzhan Koç ile geçen yıl evlenen Demet Özdemir'in evliliğinde kriz çıktı. Nazar değen evliliklerinden araları açılan ikili boşanma iddialarını yalanlamış, kriz çıktığını doğrulamıştı. Demet Özdemir'den ilk hamle geldi. Ünlü oyuncu yüzüğünü çıkardı.

Geçen günlerde 8 aylık evliliğinde kriz çıkan Demet Özdemir'in evini terk ettiği iddia edilmişti. Özdemir'den ise yanıt gecikmedi. Evi terk etmediğini söyleyen ünlü oyuncu evliliğinde sorun olduğunu da itiraf etmişti. Tüm bunlar yaşanırken Demet Özdemir'in bir çekimden karesi dikkat çekti. Özdemir, evlilik yüzüğünü çıkardı.

ozdemirdemet.jpg

BOŞANMA İDDİALARINI YALANLAMIŞLARDI

Oğuzhan Koç ile 2022 yılında evlenen Demet Özdemir'in evliliğinde kriz çıktı. İkili boşanma iddialarını yalanlarken, bir görüntü yine kafaları karıştırdı. Özdemir'in parmağında yüzüğünün olmaması tekrardan boşanma iddialarını gündeme getirdi.

demetozdemir.jpg

EVİ TERK ETMİŞTİ

Eşi Oğuzhan Koç ile mutlu giden evliliği bir anda krize dönüşen Demet Özdemir'in evi terk ettiği iddia edilmişti. İkili Özdemir'in doğum gününde sorun yaşamış, ardından Özdemir evi terk etmişti.

oguzhan.jpg

DEMET YÜZÜĞÜ ÇIKARDI

Oğuzhan Koç ise yaşanılan olay sonrası eşini çiçeklerle eve döndürmüştü. Bu iddialar sıcaklığını korurken, Demet Özdemir'den şaşırtan bir hamle geldi.

demetozdeir.jpg

Özdemir, bir çekim sırasında verdiği pozlarda evlilik yüzüğü çıkardı. Parmağında yüzüğü olmayan Demet Özdemir'in boşanma yolunda olduğu iddia edildi. Ünlü oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi.

Oğuzhan Koç ise geçen günlerde boşanma iddiaları için böyle bir durumun olmadığını söylemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN