Breaking Bad'in efsane oyuncusundan itiraf! Gus Fring'i canlandıran oyuncu parasızlıktan kendini öldürmeyi düşünmüş

Breaking Bad'in efsane oyuncusundan itiraf! Gus Fring'i canlandıran oyuncu parasızlıktan kendini öldürmeyi düşünmüş

Bir döneme damgasını vurmuş, hala kendinden söz ettirmeyi başaran Breaking Bad dizisinin efsane oyuncusu Gus Fring'i canlandıran Giancarlo Esposito'dan itiraf! Parasızlıktan kendi cinayetini planladığını açıkladı...

'Breaking Bad' dizisinin unutulmaz karakterlerinden Gus Fring'i canlandıran oyuncu Giancarlo Esposito, dizide rol almadan önce zorlu bir mali durumla baş etmek zorunda kaldığını açıkladı. 65 yaşındaki oyuncu, bir radyo programında yaptığı açıklamada, 2008 yılında iflasın eşiğinde olduğunu ve çocuklarına mali destek sağlamak için çılgınca planlar yaptığını belirtti.

HAYAT SİGORTASI İÇİN İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNMÜŞ

Breaking Bad Spinoff: Giancarlo Esposito Starts Huge New Rumour

Esposito, eski eşi Joy McManigal'den dört kızı olduğunu ve maddi zorluklarla boğuştuğu dönemde kendisini öldürmek gibi düşünceler taşıdığını dile getirdi. "Beynimdeki çıkış yolu şuydu: Biri intihar ederse hayat sigortası alınır mı?" diyen oyuncu, çocuklarının maddi olarak güvence altına alınmasını düşündüğünü ancak sonradan bu düşüncesinin trajik sonuçlar doğurabileceğini fark ettiğini söyledi.

Kendisini öldürmenin çocuklarına yaşatacağı travmayı düşünerek bu fikirden vazgeçtiğini belirten Esposito, "Onların bir hayat yaşamalarını istedim. Zor zamanlardı. Kelimenin tam anlamıyla hayatta kalabilmeleri için kendimi yok etmeyi düşündüm. Bu bir çıkış yolu olduğuna dair ilk işaretti ama ben burada çocuklarımın yanında olmayacaktım" dedi.

HAYATI 'BREAKING BAD' DİZİSİYLE DEĞİŞTİ

The Character Breaking Bad Fans Think Really Caused Walt And Gus' War

Ancak, Esposito'nun hayatında bir dönüm noktası 'Breaking Bad' dizisiyle gerçekleşti. Oyuncu, bu rolünün kendisi için bir ışık olduğunu ve parasal sıkıntılarla boğuştuğu dönemden bir yıl sonra dizide yer aldığını belirtti. 'Breaking Bad' daki performansının ardından Esposito, 'The Mandalorian', 'Better Call Saul', 'The Boys', 'The Gentlemen' ve 'Parish' gibi önemli yapımlarda da rol aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN