Bu 5 İpucu İle Güzel Uzun Kirpikler Elde Edip Eltinizi Çatlatın

Bu 5 İpucu İle Güzel Uzun Kirpikler Elde Edip Eltinizi Çatlatın

Kadınların güzellik bakımlarının arasında kirpik bakımı da yer alıyor. Sizde uzun ve hacimli kirpiklere sahip olmak istiyorsanız mutlaka haberimize göz atmalısınız. İşte kirpik bakımınız için yapmanız gerekenler...

Kendinize ait uzun kirpikleriniz yok ama gerçekten uzun kirpiklere sahip olmak istiyor musunuz? O zaman sizin için bir çözümümüz var! Bu beş ipucu ile kirpikleriniz kısa sürede daha uzun olacak ve size daha önce hiç olmadığı kadar parlak gözler verecek!

101696.jpg

1. GÖZLERİNİZİ OVMAYIN

Yorgun olduğunuzda gözlerinizi ovmak harika bir duygudur ama bu kirpikleriniz için iyi değildir. Gözlerinizi çok ovuşturursanız, normalden daha fazla kirpik kaybedersiniz. Yine de göz kapaklarınıza masaj yapmak istiyorsanız, sadece göz kapaklarına masaj yapmayı deneyin. Gözlerinizi kapatın ve göz kapaklarınızın etrafındaki halkaları nazikçe döndürün. Kirpiklerinizi kaybetmeden rahatlamaya kavuşacaksınız!

basliksiz-11.jpg

2. SU GEÇİRMEZ MASKARA YOK

Güzel uzun kirpikler istiyorsanız, su geçirmez maskarayı kullanmak isteyebilirsiniz! Bu tür maskaralar daha fazla yapışır, bu nedenle yerinde daha iyi kalır. Bu yağmurlu bir günde çok güzel ama kirpikleriniz için hiç iyi değil. Su geçirmez maskara daha güçlü ve daha sert olduğu için çıkarılması daha zordur. Her zaman temizleme sırasında birkaç kirpik alırsın. Bu şekilde asla daha uzun kirpiklere sahip olmayacaksınız! Su geçirmez maskarayı bir süreliğine bir kenara koyun ve ne olduğunu görün!

basliksiz-12.jpg

3. TEMİZLİK

Uzun kirpiklere sahip olmak için onlara iyi bakmanız gerekir. Bu, makyajı iyice çıkarmanız gerektiği anlamına gelir. Tıpkı göz kapaklarınıza masaj yapmak gibi, bunu dikkatli bir şekilde yapmanız önemlidir. Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı veya yağ bazlı bir temizleyici kullanın. Yağı ellerinizin arasında ovalayarak ısıtın ve yüzünüze nazikçe masaj yapın. Ardından yağı veya temizleyiciyi ıslak, ılık bir bezle çıkarın. Yüzünüze nazikçe silin.

kirpikleri-uzatan-yaglar-neler-jojoba-yagi-en-etkili-urunlerden-2.jpg

4. YAĞLAR

Daha önce de okuduğunuz gibi, yağlar cildinizi temizlemek için iyidir. Ama aynı zamanda bir adım daha ileri gidebilirsiniz. Yağ, kirpikleriniz için de harikadır. Temiz bir maskara fırçası alın ve bir damla badem yağı veya hint yağı ekleyin. Yağı maskaranızı uyguladığınız şekilde uygulayın ve kirpik diplerinden başlayın. Bunu her gün yaparsanız kirpiklerinizin çok daha uzun, dolgun ve güzel göründüğünü göreceksiniz!

7217b89146a43014b425b95432dc8d60.webp

5. SERUM

İlk dört ipucu işinize yaradı mı? Değilse, her zaman bir serum kullanabilirsiniz. Serumlar çok pahalıdır, ancak çok iyi çalışırlar. Daha güçlü ve dolgun kirpikler için on iki hafta boyunca günlük kirpik serumu kullanın. Devam etmeli ama sonuç harika olabilir!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN