Bu bankalardan kredi kartınız yoksa dikkat! Kampanya başladı: Hediye para verilecek

Bu bankalardan kredi kartınız yoksa dikkat! Kampanya başladı: Hediye para verilecek

Son dönemlerde nakit ihtiyacını kredi veya kredi kartıyla çözmeye çalışan vatandaşlar için bu bankalardan kredi kartı kampanyası başlatıldı. Peki başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylar haberimizde.

Bankalar müşteri potansiyellerini artırmak amacıyla sık sık kredi ve kredi kartı kampanyası düzenlemeye devam ederken hem kamu hem özel bankalar yeni bir duyuru yaptı. Müşterilere kredi kartı verilecek! Peki şartlar neler? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MÜŞTERİLERE İLK KREDİ KARTI KAMPANYASI

Son dönemlerde müşteriler nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla kredi kartlarının nakit avans kısmını sık sık kullanıyor. Birçok banka yeni kredi kartı kampanyalarını duyurdu. İş Bankası ilk kez banka müşterisi olmak gerekiyor ve başvurular https://creditcardapp.isbank.com.tr internet sitesinden yaoılabilecek. QNB Finansbank müşterisi olan vatandaşlar da harcamalarını yeni kredi kartlarıyla taksitlendirme işlemlerini kolaylıkla yapabilecek ve kredi kartı başvuruları https://www.qnb.finansbank.com/cardfinans-kredi-karti internet sitesinden yapılacak. 

Bankalardan Kredi Kartı Kampanyası

Akbank üzerinden kredi kartı başvurusu yapan müşteriler de 1.250 TL'ye kadar chip-para kazanma şansı yakalıyor. İlk kez Axess başvurusu yapan müşterilerden 1000 TL ve üstü harcamalara 250 chip-para toplam 1250 chip-para kazanıyor. İlk kez Wings kart başvurusu yapanlar da 100 bine kadar mil puan ayrıcalığı kazanıyor. Axess öğrenci kartları için de 400 chip-para hediyesi veriliyor. Akbank kredi kartı başvuruları https://www.akbank.com./basvuru/kredi-karti/entrypoint.aspx internet sitesi üzerinden yapılacak. Garanti BBVA üzerinden başvuru yapacak vatandaşlar da bankanın birçok farklı avantajından faydalanabiliyor. Kredi kartı avantajlarından faydalanabilmek için başvurular https://www.garantibbva.com.tr/kartlar/kredi-karti-basvurusu internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Denizbank tarafından başlatılan kredi kartı kampanyasına göre 3 ay boyunca kredi kartıyla online olarak yapılacak alışverişlerde 300 TL indirim ve 14 bin TL bonus kazanma imkanı sunulacak. Denizbank kredi kartı başvuruları https://www.denizbank.com/kredi-karti-basvurusu/ internet sitesi üzerinden yapılacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN