Bu burçlar Eylülde Anka kuşu gibi küllerinden doğacak! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan,Başak,Terazi, Akrep,Yay,Oğlak,Kova,Balık

Bu burçlar Eylülde Anka kuşu gibi küllerinden doğacak! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan,Başak,Terazi, Akrep,Yay,Oğlak,Kova,Balık

Eylül ayı bu burçlara resmen ilaç gibi gelecek! Anka kuşu gibi küllerinden doğacak ve yepyeni başlangıçlar yapacaklar… Bu ayı dibine kadar değerlendirmek sizin elinizde. Her fırsatın peşinden koşmanızda fayda var. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık…

Burçlar, insanların karakteristik özelliklerinde bazı etkilere sahiptir. Özellikle de burçlara ilgisi olanlar günlük, haftalık ve aylık burç yorumlarını takip etmeyi severler ve hayatlarını ona göre bile yönlendirebilirler. Eylül ayının da gelmesi ile hangi burcun iniş çıkış yaşayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu ay bazı burçların yüzüne gülecek ve özellikle de o burçlar resmen Anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğacak.

EYLÜL AYINDA ANKA KUŞU GİBİ KÜLLERİNDEN DOĞACAK BURÇLAR

Bilindiği üzere Anka kuşları her ne kadar uzun yıllarca büyük sıkıntılar çekseler de bazı efsanelere göre ömürlerini tamamlayıp küle döndükten sonra içlerinden ufak yepyeni bir kuş çıkar. Bu da onların küllerinden doğdukları anlamına gelir. Eylül ayında da bu burçlar tam anlamıyla Anka kuşu edasıyla küllerinden yeniden doğacaklar.

BOĞA BURCU

boga-1.jpg

Hem kendi hayatlarında hem de yakınları için başarılı gözlemlerde bulunan Boğa burçları, bu ay üzerlerindeki negatif enerjiden kurtulacak gibi görünüyor. Şimdiye kadar kendilerinin farkına varamayan Boğa burçları yeni bir döneme girmeye hazırlıklı olsun. Eylül ayı itibari ile resmen yeni bir hayata adım atacaklar desek yalan olmaz. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, yeniden doğmaya hazır olun.

BALIK BURCU

balik.jpg

Duygusallıkları ile tanınan Balık burçları son zamanlarda sırtlarına yük olan hayal kırıklıklarından bu ay kurtuluyor. Eylül ayında Balık burçlarının hayatı ikiye bölünebilir. Hatta artık onlar için “Eylül ayı öncesi” ve “Eylül ayı sonrası” olarak yeni bir dönem başlayacak.

İKİZLER BURCU

ikizler.jpg

Özgüvenleri yüksek ve biraz da kararsız olan İkizler burçları, hayatlarını son zamanlarda kendilerine resmen dar ediyordu. Ama Eylül ayı bunu artık bitirecek gibi görünüyor. Bütün negatif enerjilerini geride bırakarak yeni bir hayata adım atmak için hazırlıklarını yapmaya başlasalar iyi olur. Bu ay Anka kuşu misali küllerinden doğacak burçlardan biri olan İkizler için yeni bir ruh yükleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN