Bu Burçların Dostluğu Pazara Kadar Değil Mezara Kadar! İşte Dostları İçin Çiğ Et Yiyebilecek Burçlar

Bu Burçların Dostluğu Pazara Kadar Değil Mezara Kadar! İşte Dostları İçin Çiğ Et Yiyebilecek Burçlar

Burçların karakterler üzerinde etkisi çok fazla. Bazılarımız sinir kontrolü sağlayamazken, bazılarımız ise sakin ve daha yapıcı olabiliyoruz. Hayatımızın her anında bize rehberlik edecek burç analizleri ile doğru arkadaş seçimi de yapabilirsiniz. İşte kan bağı olmasada size en iyi dostluk yapacak o 3 burç.

Astroloji meraklılarını yakından ilgilendiren burç yorumu paylaşacağız. Sizin için İyi ve kötü günde yanınızda olacak burçları listeledik. Bazen yanımızda bize yakın görünsede aslında pek iyi niyetli olmayan çok arkadaşımız var. Kimileri ise yıllardır görüşmesek de sokakta bile rastlaşsak onun bizim en yakın arkadaşımız olduğunu biliriz. İşte bunları tam da karşılayan 3 burcumuz var. Çıkarsız sizinle arkadaşlık eden ve yıllar sonra da arasanız sizinle ilk günkü samimiyetini devam ettirecek bu burçlarımız etrafınız da varsa asla bırakmayın. İşte kan bağından daha yakın 3 burç.

KOÇ BURCU: HER KONUDA YERİ DOLDURULAMAZ

Koç burçlarının dostluğu çok sağlamdır. Ne zaman başınız sıkışsa yanına ilk koşacak olan burçlar arasında ilk sıradadır. Mükemmelliyetçi olan koçlar arkadaş seçerken de bu özelliklerini kullanırlar. Başarı onlar için ne kadar önemliyse dostluk ve arkadaşlıkta öyledir. Can dostu olan koçlar, kolay kolay karşısındakini silmez. Ama eğer damarına basarsanız sizi bir daha asla arayıp sormaz. Bu yüzden dostlarına kredileri sınırsızdır. Yeterki siz o krediyi tüketmeyin. Kin tutmayan burçlar arasında olan koçlarla, anlaşmak aslında biraz zordur. Herkesle arkadaş olur ama dost olmazlar. Dostları sınırlıdır. Yani sırtınızı kolayca yaslayabileceğiniz koç gibi insanlardır.

burclar.jpg

BOĞA BURCU: ONUNKİ KANDAN ÖTE DOSTLUK

Yine aynı özelliklere sahip ama koçlara göre daha yumuşak çizgileri olan boğalarında dostlukları parmakla gösterilen cinstendir. Aslında çevresi geniş olan boğaların çok yakın dostları 5 parmağın sayısını geçmez. Tüm ilişkilerinde sayıya önem veren boğaların tahammül edemeyecekleri tek şey saygısızlıktır. Size kardeşten öte bir bağ ile dostluk yapacak olan boğaların sınırlarını geçmediğiniz takdirde ömrünüz boyunca tek bir dost yeterli olacaktır. Onlarda boğalardır.

İKİZLER BURCU: KİN ONLARIN DEFTERİNDE YOK

Her ne kadar duygu durumları farklılık gösteren burçlardan biri olsada İkizler, aslında tam bir arkadaş canlısıdır. Hayatındaki herkese nazik davranan İkizler, dostları için yapamayacağı şey yoktur. Size kırılsa bile 5 dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi yanına sokulur. İçerisinde kin tutmayan İkizler, asla sizi yarı yolda bırakmaz. Maddi manevi her zaman yanınızda olacak olan takım yıldızının bu burcu içten pazarlıktan asla hoşlanmaz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN