Hande Erçel'den Aşk Dedikodularına 'Yıldırım' Gibi Cevap! İşte Hande Erçel Kaan Yıldırım Aşkında Son Vuruş

Hande Erçel'den Aşk Dedikodularına 'Yıldırım' Gibi Cevap! İşte Hande Erçel Kaan Yıldırım Aşkında Son Vuruş

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir aşka yelken aşan oyuncu Kaan Yıldırım ve Hande Erçel magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çıkan haberler hakkında sessizliğini koruyan çiftten ilk açıklama geldi. Aşk dedikodularına kaçamak cevap veren Erçel, son açıklamasıyla haberlere son noktayı koydu. İşte Kaan Yıldırım ve Hande Erçel ilişkisine dair yeni bilgiler.

Dolu dizgin aşk yaşadığı oyuncu Kerem Bürsin'den ani bir kararla ayrılma kararı alan oyuncu Hande Erçel, gönlünü Hadise'nin eski sevgilisi oyuncu Kaan Yıldırım'a kaptırdı. Geçtiğimiz günlerde otomobilin içerisinde yakalanan ikilinin görüntüleri çok konulmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haber karşısına ikili sessizliğini korurken, Etiler'de magazincilere yakalanan Erçel haberlere dair son noktayı koydu. İşte Kaan Yıldırım ve Hande Erçel ilişkisine dair bilgiler.

handeva.jpg

HANDE ERÇEL-KAAN YILDIRIM AŞKI TESCİLLENDİ

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Kerem Bürsin ile ilişkilerine son veren Hande Erçel'in kısa bir süredir Kaan Yıldırım'la aşk yaşadığı iddiaları ortaya çıktı. Ayrılığın acısını kolay unutan Erçel'in bu aşkı ise magazin gündeminde deprem etkisi yarattı. Aşk dedikoduları hakkında çıkan habere ilişkin bir açıklama yapmayan ikiliden haber geldi. Etiler'de basının sorularını yanıtlayan Erçel, Kaan Yıldırım ile olan aşk sorunsa "Ben çok iyiyim. Her şey yolunda." diyerek haberlere son noktayı koydu. Aşk haberlerini doğrulayan Erçel, bu açıklamasından sonra Yıldırım'ın ne diyeceği ise merak konusu oldu. Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile birlikteliklerini saklamayan Erçel, bu açıklaması uzun süre daha konuşulacağa benziyor.

hane6.jpg

ERÇEL, AŞK DEDİKODULARINA SON NOKTAYI KOYDU

Geçtiğimiz günlerde Kaan Yıldırım ile aşk dedikoduları sorulduğunda "Bu konuyu şimdi konuşmayalım lütfen. Daha güzel bir zamanda sohbet ederiz." diyerek kaçamak cevaplar veren Erçel, bu kez net cevap verdi. Etiler'de magazincilere yakalanan Hande Erçel, bu sefer aşkını gizlemedi. Kaan Yıldırım ile gerçekleştirdiği Londra turu sorusuna ise Erçel "Bu aralar biraz tatil yaptım. Çok keyifliydi." dedi.

hande.jpg

ESKİ SEVGİLİLER ÇAKIŞTI

Şarkıcı Hadise'nin Kaan Yıldırım ile nikah masasına oturması beklenirken 1 yıl önce sürpriz bir şekilde ayrılık kararı almıştı. Hadise, ardından oyuncu Hande Erçel'in eski aşkı Mehmet Dinçerler ile yeni bir birlikteliğe yelken açıp, Nişanlanmıştı. Düğün için gün sayan Hadise ise her şeyden uzak ilişkisini dolu dolu yaşamaya devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN