Çarpık İlişkilere Tuz Basan 'Aşk Çağırırsan Gelir'in İlk Fragmanı Yayınlandı! İşte Romantik Komedi Türünün En İddialı Filmi

Yönetmen koltuğunda Altın Portakal ödüllü Emre Kavuk'un olduğu 'Aşk Çağırırsan Gelir' filminin ilk fragmanı yayınlandı. Romantik Komedi türünde çekilen filmin başrol kadrosunda Keremcem, Melis Babadağ, Cem Zeynel Kılıç gibi isimler yer alıyor. İşte ilişkiler üzerine güldürürken bir yandan da düşündüren 'Aşk Çağırırsan Gelir' filminden ilk kareler.

Yönetmenliğini Altın Portakal Ödüllü Emre Kavuk'un yaptığı yapımcılığını ise Cesur Taş ve Selçuk Altaş'ın üstlendiği Aşk Çağırırsan Gelir filminin ilk fragmanı izleyici ile buluştu. 4 haftada çekilen filmin kadrosunda ise başarılı oyuncular yer alıyor. İşte 6 Mayıs 2022 tarihinde sinema severlerle buluşacak olan filmin ilk fragmanı.

image0.jpeg

İDDİALI FİLMİN İLK FRAGMANI YAYINLANDI

Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım afişlerini basınla paylaşan Aşk Çağırırsan Gelir filmin ilk fragmanı da yayınlandı Başrollerini Melis Babadağ, Deniz Işın ve Gürgen Öz’ün paylaştığı, Cihan Ercan, Özgün Çoban , Eser Eyüboğlu, Sera Tokdemir ve Cem Zeynel Kılıç gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı filminin çekimleri Ordu'da çekildi. 4 hafta süren filmin çekimleri oyuncular tarafından ara ara paylaşılırken, filmin konusu da merak uyandırdı. Büyük emeklerle çekilen film 6 Mayıs'ta beyaz perdede yerini alacak.

SENARYO GÜNÜMÜZ İLİŞKİLERİNİ SORGULATIYOR

Günümüz ilişkileri konu edinen film beş çift üzerinden işleniyor. Aşk ve dürüstlük üzerine örülen senaryoda izleyici hem gülecek hem düşünecek. Altın Portakal Film Yarışması'nda en iyi senaryo ödülü alan Genç senarist Emre Kavuk filmin hem senaryosunu yazdı hem yönetmen koltuğunda bulundu. Afişleriyle dikkatleri üzerine çeken Aşk Çağırırsan Gelir, Romantik komedi türünde diğer rakipleri için iddialı bir giriş yapacağa benziyor. Filmde 5 çiftin 1 günlük yaşadığı serüven anlatılıyor. Aşık olmak isteyen başrol oyuncusunun bu isteği etrafında dönen senaryo içerisinde başka başka mesajlar da barındırıyor. Sürükleyici senaryosu izleyiciyi hem merak ettirirken hem de kendi ilişkilerini sorgulatacak.

emre.jpg

ÖDÜLLÜ EMRE KAVUK KİMDİR?

İskenderun'da 21 Nisan 1983 tarihinde doğan Kavuk, İlk, orta ve lise öğrenimini İskenderun’da tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-Televizyon Bölümünden mezun olan Kavuk 'Güzel Günler Göreceğiz' filmi ile 48. Antalya Altın Portakal Film Festivalinde En İyi Senaryo Ödülünü aldı.

İlgili Haberler