Bu kış sizi neler bekliyor? Kartını seç yaşayacaklarını öğren

Bu kış sizi neler bekliyor? Kartını seç yaşayacaklarını öğren

Girişimlerinizi durdurmaması gereken soğuk mevsim yakında geliyor. Her şey tam tersi, Kış her birimize hoş sürprizler getirmeli. Kış bize yeni başarılar, yeni vizyon ve yeniden doğuş fırsatı verir.

BU KIŞ SİZİ NELERİN BEKLEDİĞİNİ ÖĞRENİN

Yılın bu güzel zamanı sizin için ne gibi ilginç şeyler hazırladı?

RESİM 1 : DUYGULARINIZDAN KURTULUN

Kendinizi çok hassas mı hissediyorsunuz yoksa biraz aklınızı mı kaçırıyorsunuz? Bunun nedeni, yıllardır saklanan bastırılmış duyguları bırakmaya başlamanızdır. Bu, size büyük fayda sağlayacak sağlıklı bir duygusal detokstur.

Gizli duygularınızın kapaklarının açabileceği ekstralara hazırlıklı olun. Gerçek duygularınız hakkında birine açılmaya hazır olacaksınız. Bu size rahatlama getirecektir. Ancak bunun çok kolay olacağını düşünmeyin. Korku ve güvensizlik duyguları yaşayabilirsiniz. Ve muhtemelen gözyaşları olacak, gözyaşların. Ancak bunlar mutluluk gözyaşları olabilir.

melek.jpg

RESİM 2 : İLERLEMEK KADERİNİZDE VAR

Hayatınızda, devam etmenin daha iyi olacağını bildiğiniz bir alan var. Bir ilişkide veya durumda gereğinden fazla kaldığımızda, özellikle hoşlanmıyorsanız, bir şeyi değiştirme zamanının geldiğine dair işaretler alırız.

Senin için kader bir karar vermen gerekecek. İlişkiniz kendini aşmışsa, o zaman onu kesmenin zamanı geldi. Ve uzun süre tek kişinizi bulamadıysanız, ölümcül bir toplantı sizi bekliyor.

RESİM 3: ATALARDAN KALMA RUH SİZE YARDIM EDECEK

Karşılaştığınız zorluklar geçmişten, bugünden ve gelecekten gelen soyunuzu etkiliyor. Ruhunuzu temizlediğinizde, ruhsal ve fiziksel hatlarınızdaki enerji ipliklerini değiştirirsiniz. Şimdiki ve gelecekteki yaşamınız tamamen bugün yaptığınız eylemlere bağlıdır.

Ruhunuzun büyümesi her seviyede hissedilebilir. Onurlu davranır, başkalarına yardım eder, kıskanmazsanız, karmanızı temizlersiniz. Unutmayın, sadece eylemler değil, düşünceleriniz de önemlidir.

Olumlu bir şekilde düşünmelisiniz çünkü düşünceler gerçekleşebilir. Kötü bir şey olmasını istemiyorsanız, bunun hakkında konuşmayın. Bu durumu programlamayın.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN