156 yıllık beyin yakan test: Bu resimde kaç tane yüz görebiliyorsunuz? Sayı sizi çıldırtacak...

156 yıllık beyin yakan test: Bu resimde kaç tane yüz görebiliyorsunuz? Sayı sizi çıldırtacak...

Zeka testleri ve ya eğlenceli bulmacalar günün sıkıcılığından ve ya tek düzeliğinden kurtulmanızı sağlıyor. Bugünkü optik illüzyon testi tam 156 yıldır insanların beynini yakıyor. İşte büyükannelerimizi ve büyükbabalarımızı zorlayan zeka testi...

Bu fotoğraf Frank Bellow'un The Art of Fun adlı kitabında 1866'da yayınlandı. 1800'lerde benzer testlerin zaten mevcut olması ilginç değil mi? Zamandan bağımsız olarak, insanlar her zaman eğlenceyi ve yaratıcılık testi ile birleştirmişler ve bu yönde çeşitli aktiviteler yapmışlar. Bu test bunun harika bir örneğidir.

Üzerinden geçin ve bu görüntüdeki tüm yüzleri bulmanın o kadar kolay olmadığını kendiniz görün.

TÜM YÜZLERİ BULMAYA ÇALIŞIN

Bugünlerde pek çok eğlenceli,, psikolojik zeka testlerinin olmasına şaşmamalı. Sonuçta, oldukça ilginç olabilir ve aynı zamanda beynimizi hareket ettirmemizi sağlar. Resme bakın ve sanatçının bize göstermek istediği tüm yüzleri görmeye çalışın.

yuz-testi.jpg

TÜM YÜZLERİ GÖREBİLMENİZ İÇİN KESKİN GÖZLERE İHTİYACINIZ VAR

Peki, bu resimde kaç tane yüz görebiliyorsunuz? Resimdeki tüm detayları görebilmek için inanılmaz keskin bir göze sahip olmalısınız.

BULAMIYORSANIZ ARKADAŞLARINIZDAN YARDIM İSTEYİN

15'i de bulduysanız tebrikler! Hepsini bulamadıysanız, arkadaşlarınızdan onları bulmanıza yardım etmelerini isteyin. Gerisini bulmak için bu gönderiyi onlarla paylaşın!

Kaç yüz bulmayı başardığınızı yorumlarda bize yazın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN