Stresle nasıl başa çıkabilirsiniz? İşte her burç için stresle başa çıkma yöntemi...

Stresle nasıl başa çıkabilirsiniz? İşte her burç için stresle başa çıkma yöntemi...

Bazı insanlar kendilerine bakmanın güzellik salonuna gitmek veya bir geziye çıkmak gibi geçici bir şey olduğunu düşünürken, diğerleri için en sevdikleri şekerleri yemek anlamına gelir. Aslında bedeninize, zihninize ve zihinsel durumunuza bakmak daha derin kavramlardır ve farklı kişiler için farklılık göstermeleri şaşırtıcı değildir.

KOÇ (21 MART - 19 NİSAN)

Koç çok fazla enerjiye sahiptir. Müthiş bir iradeniz ve motivasyonunuz var ve bu günlük hayatınızı dolduruyor. Enerjiniz için çıkışınız olmadığında, hüsrana uğrayabilir ve hatta kızabilirsiniz.

Birikmiş enerjiyi atmak için kickboks, zumba veya bir tür fiziksel egzersiz yapın. Böylece kendinizi sadece mükemmel fiziksel formda tutmakla kalmayacak, aynı zamanda eğlenecek, stresi ve biriken gerginliği azaltacaksınız.

BOĞA (20 NİSAN - 20 MAYIS)

Boğa burcu olarak, etrafınızı sarmaya çalıştığınız güzel ve rahat şeyleri seversiniz, ancak bazen kendinizi rutine o kadar kaptırırsınız ki, onları takdir etmeye zamanınız olmaz. Belirli bir programa sahip olmak önemli olsa da, biraz dinlenmeyi ve rahatlamayı hak ediyorsunuz. Uzun zamandır ziyaret etmek istediğiniz güzel bir yere yapacağınız gezi için para biriktirmeye başlayın. Bunun için zamanınız ve isteğiniz olduğunu hissettiğinizde bir seyahate çıkın.

İKİZLER (21 MAYIS - 20 HAZİRAN)

İkizler kadınları dürtüsel kararlar verme eğilimindedir - bunun nedeni çok duygusal olmanızdır. Stresi en aza indirmek için, seçiminizi yapmadan önce düşünmek için daha fazla zaman ayırmaya çalışın. Bu şekilde birçok hata ve pişmanlıktan kaçınacaksınız. Enerjinize değer olan ve buna değmeyen bazı şeyler olduğunu göreceksiniz. Stresle savaşabilirsin, asıl mesele bunu iyimserlik ve güzel gülüşünle yapmak.

burcunuz-001.jpg

YENGEÇ (21 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Bir Yengeç olarak, o kadar çok duyguyla dolusunuz ki, onlarla nasıl başa çıkacağınızı bile bilmiyor olabilirsiniz. Her zaman yanınızda küçük bir defter taşımaya başlayın. Ne zaman bunalmış hissettiğinizde, düşüncelerinizi yazın. Endişelerinizin kağıda yazıldığını gördüğünüzde, çok önemli görünmeyi bırakırlar.

Daha sonra notlarınızı tekrar okuduğunuzda endişelerinizi ve düşüncelerinizi anlamanız daha kolay olacaktır. Her şey çok daha basit ve net görünecek. Böylece günlük olarak size eziyet eden stresin payı önemli ölçüde azaltılabilir. Duygularınızı anlamayı ve onları olumsuzdan olumluya çevirmeyi öğrenin.

ASLAN (23 TEMMUZ - 22 AĞUSTOS)

Aslan ilgi savaşta olmayı sever, ancak sürekli "silahın altında" olmak yorucu ve hatta stresli olabilir. İyileşmek ve arkadaşlarınızın, sevgililerinizin ve tanıdıklarınızın dikkatinden uzaklaşmak için yalnız kalmaya zaman ayırdığınızdan emin olun. Kendini keşfetme fırsatı, gözlerinizi açabilir ve hayata bakışınızı tazeleyebilir. Yalnız olmak çok yardımcı olabilir.

BAŞAK (23 AĞUSTOS - 22 EYLÜL)

Bir Başak olarak, bazen kendiniz üzerinde muazzam bir baskı hissedersiniz ve çoğu zaman bunu kendiniz yaratırsınız. Hayatınızdaki her şeyin mükemmel ve kontrol altında olduğundan emin olmak için çok zaman ve emek harcarsınız. Ve bu düşünce tarzının sizi strese sokacağı kesin.

İşlerin kontrolünüzden çıktığını düşünüyorsanız, bir tür planlayıcı edinin. Yapmanız gereken her şeyin tek bir yerde kaydedilmesi için omuzlarınızdan büyük bir yük almanız gerekecek. Böylece daha düzenli ve daha sakin hissedeceksiniz.

burc.jpg

TERAZİ (23 EYLÜL - 22 EKİM)

Terazi entelektüel olan her şeyi takdir eder. Ancak, yoğun programınız nedeniyle sevdiğiniz şeyi yapmak için nadiren zamanınız var gibi görünebilir. Okumak için biraz zaman ayırın - günde bir saat veya haftada birkaç kez. Ufkunuzu genişletebilir ve beyninizi canlandırabilir, size günlük hayatın stresinden bir mola verebilir.

AKREP (23 EKİM - 21 KASIM)

Bir Akrep için yeni insanlara açılıp kime güveneceğine karar vermek zordur. Kendinize çekilmek yerine, farklı bir görüş için en yakın arkadaşlarınıza gitmeyi deneyin. Özellikle birinden korkuyorsanız, duymanız gereken tavsiyeleri size vereceklerdir. Bu sayede kendinizi strese sokmazsınız ama daha özgüvenli ve anlamlı hissedersiniz.

YAY (22 KASIM - 21 ARALIK)

stresle nasıl başa çıkılır? Yaylar gerçek idealistlerdir, kafaları genellikle bulutlarda ve yeni maceraların düşüncesindedir. Bazen size zaman zaman gerçeklikten “kaçmak” gerekiyormuş gibi geliyor, ancak yine de kendinizi nasıl daha iyi topraklayacağınızı öğrenmek iyi olur. Olaylara sağlıklı bir gerçekçilik dozuyla bakmaya çalışın ve herhangi bir zorluk varsa, onlardan kaçmayın, onlarla başa çıkmaya çalışın.

burc1.jpg

OĞLAK (22 ARALIK - 19 OCAK)

Özlemlerinize o kadar odaklanabilirsiniz ki sevdiğiniz insanları bile unutabilirsiniz. Kova gibi, kendinizi arkadaşlarınız ve ailenizle daha sık kuşatmaya çalışın, zamanınızın çoğunu onlara ayırın. Onlara gücünüzü ve enerjinizi verenin sadece siz olmadığını, sağlıklı bir enerji alışverişine sahip olduğunuzu anlayın. Seni sevenler seni pozitiflik ve zarafetle dolduracak.

Bu kadar değerli vaktinizi alarak başarınıza müdahale edebileceklerini düşünseniz bile, bu yolda size vermeye hazır oldukları yardıma şaşıracaksınız.

KOVA (20 OCAK - 18 ŞUBAT)

Herkes özgürlüğe ve daha fazla kişisel alana ihtiyaçları olduğunu söylese de, her şeyin ölçülü olması gerektiğini söylese de, Kovalar bile sürekli yalnız kurt olmaktan bıkar. Kova iseniz , zaman zaman yardıma ihtiyacınız olduğunu kabul etmeniz zor olabilir, bu nedenle dünyanın tüm karmaşıklıkları kırılgan omuzlarınıza yüklenir. Ancak yakınınızdaki birinden yardım isteyebilirsiniz, çünkü onlar her zaman size yardım etmeye hazırdır.

Kendinize daha iyi bakmak için arkadaşlarınızla ve ailenizle bağlantı kurarak başlayın - onların endişelerinizi gerçekten ne kadar hafifletebileceklerini göreceksiniz. Sevdiklerinizin desteği, özellikle stresli bir durumda olduğunuzda çok değerli olabilir.

BALIK (19 ŞUBAT - 20 MART)

Son derece yaratıcı bir ruh olarak, bazen bu yönünüzü istediğiniz sıklıkta geliştirmediğinizi hissedersiniz. Özgünlüğünüzü ifade etmek için zaman ayırmanız faydalı olacaktır. İlginizi çeken ve size gerçek zevk veren bir şey yaptığınızda, rahatlar ve pozitif olarak şarj olursunuz.

Uzun vadede, kendinize zaman ayırıp becerilerinizi ve yeteneklerinizi keşfederseniz, kendinizi çok daha az stresli hissedeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN