Burçlar için Merkür karşıtlığı devam ediyor! O burçlar için özellikle erken saatlerde Güneş'e dikkat...

Burçlar için Merkür karşıtlığı devam ediyor! O burçlar için özellikle erken saatlerde Güneş'e dikkat...

Güneş bu sabah Plüton ile kare açı yapıyor ve Venüs yarın çok erken saatlerde aynısını yapacak ve güne biraz güvensizlik veya ağırlık gelebilir. Kıskançlık ve sahiplenme duyguları, birini veya bir şeyi kaybetme korkusuyla doğru orantılı olarak yükselir. Sosyal etkileşimler yoğun olabilir veya yoğun duygulara neden olabilir.

19 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Geçici olarak, ilişki hedeflerimiz daha dünyevi hırslarımızla çelişebilir. Mali durumda veya ilişkilerde değişiklikler olabilir. Şu anda meydana gelen diğer olaylar, güvenle ilgili sorunları vurgulama eğilimindedir – başkalarına (veya hayata/sürece) inancımızı koymak kolay değildir.

İnsanları istediklerimizi yapmaları için manipüle etmekten kaynaklanan yüzeysel enerjiden ziyade güçlü bir benlik duygusundan gelen içsel gücümüzü keşfetmeyi hedefleyebiliriz. Bu geçişler, aşırı bağlanma alanlarını belirlememize yardımcı olur, ancak bırakıp gevşemeyi zor bulabiliriz. Bize karşı çalışan biraz paranoya veya şüpheye dikkat etmeliyiz. Şimdi kendi kendini kontrol etmeyi hedeflemek en iyisidir.

Merkür-Chiron karşıtlığı, günü biraz belirsizlikle renklendiriyor. Geri bildirimi eleştiri olarak yorumlayabiliriz ve kendimizi yanlış tanıtmaya dikkat etmeliyiz. Güçlü yönlerden ziyade farklılıklara ve zayıf yönlere odaklandığımız için dikkati hak etmeyen konulara çok fazla ağırlık verebiliriz.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

İçinizde, saygı duymak zorunda hissettiğiniz bazı kurallara uymak ile işleri istediğiniz gibi yapmak arasında bir tür mücadele var.

İş yerinde işler çok yoğun olabilir ama aynı zamanda işi istediğiniz gibi sürdüremeyeceğiniz için kendinizi bir yere sıkışıp kalmış hissedeceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sağlık, bugün için önemli bir endişe kaynağı, belki de bazı stres kaynaklarının bir süredir muzdarip olduğunuz bir rahatsızlığı yeniden hareketlendirmesi nedeniyle bunu yaşıyorsunuz.

Siz de pek iyi bir ruh halinde değilsiniz çünkü işinizde bir amacınız yokmuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Öğleden sonra, meditasyon yapmak ve kendinizi daha iyi bir ruh haline sokmak için biraz zaman ayırın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sabah saatlerinde hem iş hem de evde verdiğiniz taahhütleri gerçekleştirme çabası sizi strese sokuyor ama aynı zamanda partnerinizin yardımına güveniyorsunuz. Partneriniz bir miktar baskıyı üzerinizden alabilir.

Ayrıca, tutabileceğinizden emin olmadığınız bir sözü vermekten kaçınmanız gerektiğini bilin.

burclar.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Görünüşe göre bu çarşamba en çok eğitimden yararlanılacak, bu nedenle sınavlara hazırlananlar şanslı olacak.

Yine de elinizden geldiğince bilinçli ve gayretli olmanız istenecek ama işler o kadar da zor olmayacak. Bazı Yengeçler, bazı borçlarını nasıl ödeyeceklerini ciddi ciddi düşünmeleri gerekecek.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yıldızlar, yaşam tarzınızda bazı küçük değişiklikler yapmamız için sizi baskılıyor ve siz bu tür durumları hemen uygulamaya koymak için her fırsattan yararlanmaya çok heveslisiniz.

Bazı seçimleriniz biraz çelişkili davrandığınızı ortaya koyuyor ama günün sonunda, yapmayı seçtiğiniz şeyden büyük olasılıkla çok memnun kalacaksınız. Bazı maddi ödülleri de iş yerinde elde etme ihtimaliniz yüksek.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu çarşamba gerçekten sandığınız kadar kötü bir yerde değilsiniz. Belki de kendinizi fazla eleştiriyorsunuz.

Bu, rahatlamanız gerektiğini söylemek değil, gereğinden fazla strese girmemeniz için bir uyarıdır. Öğleden sonra, size çok ilginç bilgiler sağlayacak birkaç toplantıya katılabilirsiniz.

burclar-001.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Sosyal hayatınız bu çarşamba toparlanacak ama aynı zamanda ihmal edebileceğiniz ve karşılığında gerçek bir baş ağrısına dönüşme potansiyeline sahip bazı sorumluluklar var.

Bir aile üyesiyle gayet sıradan bir meseleyi konuşmanız gerekse de bunu bugün halletmek zor olabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Çevrenizdeki bazı davranışları tartışacağınız için bugün yiğidi öldürseniz de hakkını vermeniz gerekecek.

Bu sizi pek de etkileyen bir şey olmayabilir ama kesinlikle üzerinde düşünmeniz gereken bir şey. Hatta bazı Akrepler, partnerleri hakkında hiçbir fikirleri olmayan bir şeyi keşfedebilirler.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu sabah, bulması zor bazı cevaplar arıyor olabilirsiniz ve bu soruların cevaplarını kovalamak sizi ısrarın ötesine götürebilir.

Aslında bu, zihninizi fazla çalıştıracağınız ve tahmin edilmesi zor olabilecek bazı durumları okumak zorunda kalacağınız anlamında zorlu bir gün olacak. Partneriniz ısrarcı tavırlarınızdan büyük ölçüde memnun olmayabilir.

burclar-003.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim, partneriniz hakkında kaçırmış olabileceğiniz bazı meseleler konusunda gözlerinizi açacak bir durumla karşı karşıya kalmanıza neden olacak.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Sadece kısa bir mesafe için seyahat etseniz bile önünüzde bir seyahat günü var. Bazı Kovalar diğerlerinden daha iyi bir ruh hali içinde olacak ve ayak işlerini yaparken bile en iyisini yapacaktır.

Öğleden sonra hastalıkla karşı karşıya kalabilirsiniz ama bu geçici bir durum, şimdilik çok fazla dikkate almamalısınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu çarşamba, hem aşırı uçlar arasında olmanın hem de alınan gerçek ve kesin kararların günü olabilir.

Yenilik, peşinde koşmuş olabileceğiniz bir şey ama aynı zamanda bazı kesinlik denebilecek şeylere de ihtiyacınız var. Size bu kesinlikleri kimin sunacağına bağlı olarak gününüzün zorluk derecesi belirlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN