Sevilmesi en zor olan 3 burç

Sevilmesi en zor olan 3 burç

Hiç kimse sana sevmenin zor olduğunu söyledi mi? Bunun altında yatan bir sebep olabilir ve bu sizsiniz veya eşinizle uyumlu değilsiniz olabilir. Her halükarda, astrologlar hangi burçların sevmesi en zor olduğunu ve tam tersine kimin çok kolay olduğunu buldular.

KOVA (20 OCAK - 18 ŞUBAT)

Akvaryumlar iradeleri ve bağımsızlıklarıyla tanınırlar. Yalnızca kendilerine güvendikleri için bazen anlaşılması güçtür. Akıllarında ne var; mutlu olmak için neye ihtiyaçları var; onları ne endişelendiriyor?

Kova'yı rahat ve yeterince açık hissettirmek için özel bir kişi gerekir. Sonuçta, bu Zodyak işaretinin birine güvenmesi ve kalbinizi sevgiye açması zordur. Ayrıca özgür ve yaratıcı doğalarının ilişki algılarını etkilediğini ve her şeyden çok çabuk sıkıldığını da hesaba katarsanız, o zaman bu burcu uzun süre cezbetmek zor olacaktır.

sevilmeyen.jpg

BAŞAK (23 AĞUSTOS - 22 EYLÜL)

Bir Başak olarak, durumları aşırı analiz etme ve bir şeyler ters gittiğinde hayal kırıklığına uğrama eğilimindesiniz. Herkesi güvenli bir mesafede tutuyorsun, ama bunun nedeni kendin için ayağa kalkabileceğini biliyorsun. Ayrıca insanların samimiyetine her zaman güvenmediğiniz için.

Yeni ilişkiler konusunda şüpheci olduğunuz için insanların sizi sevmesi zor olabilir. Sonuçta, duvarınızı kırmak o kadar kolay değil. Ancak Başak, duvarlarını yıktığında en güvenilir ortaklardan biri haline gelirler.

Bu sadece, her zaman olduğu gibi, bir “ama” vardır, Başak kalbini birine açmaya karar verdiğinde, eşini anında dolaşıma sokar. Onu bunaltan tüm belirsizlik şimdi sevdiğine düşüyor. Davranışında, ilişkinin hiç gelişmesine yardımcı olmayan sıkı kontrol ve hatta takıntı izlenebilir.

hayir.jpg

AKREP (23 EKİM - 21 KASIM)

Zodyakın en baştan çıkarıcı ve tutkulu burcu olan Akrep nasıl bu listeye girebilir? Onunla bu o kadar kolay değil. Akrepler karanlık ve gizemlidir ve anlaşılması oldukça zordur.

Eğer bir Akrep iseniz, hissettiklerinize karşı hiç de dürüst değilsiniz, sürekli olarak çözmeniz gerekiyor ve bu sadece ilk başta ilginç. Sonra partnerinizi rahatsız eder ve yorar. Ve kimseye güvenmemen, işleri daha da zorlaştırıyor. Bu nedenle, seni sevmek biraz tatsız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN