Ünlü oyuncunun atı koşuda birinci geldi! İşte Emre Karayel’in Kazandığı para...

Ünlü oyuncunun atı koşuda birinci geldi! İşte Emre Karayel’in Kazandığı para...

Ünlü oyuncu Emre Karayel yarış atı tutkusuyla biliniyor. 10. Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman adına yapılan koşuya Yiğit Kardeş isimli atıyla katılan Emre Karayel yarışta birinci olarak 1 milyon 707 bin TL kazandı.

At tutkusu ve sahip olduğu atlarla bilinen ünlü oyuncu Emre Karayel, emeğinin karşılığını aldı.Ünlü oyuncu Emre Karayel'in atı Yiğit Kardeş, 10. Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman Koşusu'nda birinci olarak, Karayel'e, Kanuni Kupası'nı kazandırdı heyecanını sosyal medya hesabından paylaştı.

emre-karayel-at.jpg

BİRİNCİLİĞİ GÖĞÜSLEDİ

Geçtiğimiz pazar Veliefendi Hipodromu’nda 10. Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman adına koşu vardı. Emre Karayel’in Yiğit Kardeş isimli saf kan Arap atı, yarışta birinciliği göğüsleyen isim oldu.

emre-karayel.jpg

EMRE KARAYEL’E MİLYON KAZANDIRDI

Emre Karayel, yarışı eşi Gizem Karayel ve oğulları Can ile birlikte izledi. Yarış anında oldukça heyecanlı anlar yaşayan Emre Karayel’e atı Yiğit Kardeş, 1 milyon 707 bin TL kazandırdı. Emre Karayel birincilik kupası, eşi Gizem ve oğlu Can ile mutluluk pozu verdi.

EMRE KARAYEL KİMDİR?

Emre Karayel Bir Erkek Bir Kadın adlı sitcomunda gösterdiği performansla adını geniş kesimlere duyurmuştur. Yarış atı tutkusuyla bilinen ünlü oyuncu Emre Karayel kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı nedir araştırılıyor. Peki, Emre Karayel kimdir? Emre Karayel kaç yaşında, nereli?

18 Ekim 1972 tarihinde, Kadirli'de dünyaya gelen Emre Karayel, Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nin ardından Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'ne girdi. Bölümü tamamlamadan Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne geçti. Üniversiteyi 1999 yılında bitirmesinin ardından TRT'de çalışmaya başlayan Karayel, sunuculuk yaptı ve çocuk programları hazırladı.

2000 yılında, TRT'de yayınlanan Ablam Böyle İstedi dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına adım atan Karayel, 2002 yılında Kuzenlerim ve 2003 yılında kendisini şöhrete taşıyan yapım olan Bir İstanbul Masalı'nda rol aldı. Karayel'in rol aldığı pek çok dizinin içerisinde en göze batanları Gümüş, Kurtlar Vadisi Pusu ve Canım Ailem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN