Burcunu söyle zekanı söyleyelim! Burcunuza göre ne tür bir zekaya sahipsiniz?

Burcunu söyle zekanı söyleyelim! Burcunuza göre ne tür bir zekaya sahipsiniz?

Burcunuza göre ne tür bir zekaya sahipsiniz? Her burcun kendine özgü bir zeka türü vardır. Astroloji alanında elementlerin ve gezegenlerin belli bir zekaya sahip olduğunu anlamak gerekir. Bu faktörler birleştiğinde, her bir burç burcuna bir kişilik özelliği veren şey budur. İşte her burcun zeka türü...

KOÇ BURCU ZEKASINI ÖZGÜVENİNDEN ALIR

Koç zekasını güçlendiren şey özgüvendir. Bir ateş burcu olan yönetici gezegenleri Mars olduğu için, bu burcun insanları hedeflerine ulaşmak için tasarlanmış muazzam bir güvene sahiptir. Koç, arzu ettikleri her şeyi başarabileceklerinden o kadar emindir ki, etraflarındakilere onları takip etmeleri için mutlak bir güven verirler. Bu, iş kurmak söz konusu olduğunda onlara büyük değer sağlar. Bu burcun zekasının bir diğer avantajı da anlamsız şeylerle vakit kaybetmemesidir. Bu kalite, Koç'un eylemleri gerçekleştirmek için gerekli tüm güce sahip olmasını sağlar.

BOĞA BURÇLARI HAYATI İSTEDİKLERİ GİBİ ŞEKİLLENDİRİE

Boğa burcunu karakterize eden zeka türü, istedikleri her şeyi şekillendirir. Bu nedenle Boğa ne istediğini çok iyi bilir ve onu en iyi şekilde elde etmek için elinden gelen her şeyi yapar. İhtiyacınız olan her şeyin tam olarak farkında olmak, bu burçtaki kişilerin rahatlamasını ve plan yapmasını sağlar.

Boğa zekasını da gösteren şeylerden biri, kararları veya yönleri kolayca değiştirmeye karşı olumsuz bir tutumdur. Boğa kendisine bir hedef koymuşsa, onu başarmaktan başka hiçbir şey onları engelleyemez. Bu yüzden çoğu zaman inatçı olmakla suçlanırlar ama bu hayalleri gerçekleşene kadar sonuna kadar gideceklerinin işaretidir.

burcunuz.jpg

İKİZLER KARMAŞIK ZEKALARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Bu, zodyakın en ilginç işaretlerinden biridir. Zekası iletişimsel, zihinsel ve sözlüdür. Bu nedenle, bu özellikte başka hiçbir işaret onunla karşılaştırılamazdı. Bu burcu yöneten gezegen olan Merkür, mitolojiye göre bir tanrı-haberci, tüccar ve dolandırıcıydı. Böylece tanrılardan gelen mesajları insanlara iletmekle sorumluydu. Bu nedenle, İkizler'in sahip olduğu zeka, İkizler tarafından sunulan görüntüye yansıyan mevcut benzerlikleri doğru bir şekilde anlayarak farklı şeyleri birbirine bağlama yeteneğinde yatmaktadır. Bir diğer açıklama ise bu burçtaki zeka türünün, şeyleri bir araya getiren köprülere sahip olması ve bunun mutluluğa ulaşmak için önemli olduğudur.

YENGEÇLER AKILLARI İLE HAREKET EDER

Su elementi, Ay'da olduğu gibi Yengeç'te de aklı oluşturan şeydir. Bunun nedeni, Yengeç'in harika bir hayal gücüne, fotoğrafik hafızaya ve sınırsız sezgiye sahip olmasıdır. Bu nedenle, zeka türleri duygusaldır ve başkalarıyla empati kurmalarını sağlar. Bu tür bir zeka, bir ilişkinin aynı anda hem mutlu hem de sağlıklı olması için gereklidir.

ASLAN ZEKASINI BİREYSEL ARZUSUNDAN ALIR

Bireysellik arzusu aslanın zekasıdır, ancak bir anlamda kendi egosunu değerlendirme zekasına da sahiptir. Aslanlar dikkat çekmek istediklerinde zekalarını yansıtır, onları daha dramatik, yaratıcı yapar ve onlara çok fazla ifade verir. Böyle özel bir parlaklık, Güneş'in onların yönetici yıldızı olması gerçeğinden kaynaklanmaktadır, bu nedenle bu işaret her zaman yaşam sevincini başkalarıyla paylaşmak ister. Leo, proje yönetimi söz konusu olduğunda olağanüstü bir güce sahiptir, ancak hepsi karizmaları sayesindedir.

burcunuz-1.jpg

BAŞAKLARIN ZEKASI BENZERSİZDİR

İkizler'de olduğu gibi, Başak da Merkür gezegeni tarafından yönetilir. Öyle olsa bile, elementi toprak onlara hem organizasyonel hem de analitik olanaklar sunar. Başak, diğer burçlara kıyasla tamamen benzersiz bir zekaya sahiptir ve bu düzen ile ilgilidir. Başaklar planlama ve planlarının gerçekleştirildiğinden emin olma konusunda çok iyidirler.

Her şeyi olması gerektiği yere koyacak olan bu zeka, Başak'a eleştirel olma ve büyük mantıksal yeteneklere sahip olma yeteneği sunar, bu da ona birçok argümanla sorunları çözmesine izin verir.

TERAZLERİN YETENEKLERİ SEÇME GÜÇÜNDEN GELİR

"Akıl" terimi, "Inter"in "arasında" ve "Legere"nin "okumak" veya "seçmek" anlamına geldiği Latince dilinden gelir. Bu tanımı takiben, Terazi burcundaki zekanın, bir kişinin sahip olduğu bilgiyi seçme yeteneğinde yattığını görüyoruz. Bu aynı zamanda farklı durumlarda nasıl davranılacağını seçmek için de geçerlidir.

Terazinin görüntüsü bu işaretin bir temsilidir, bu nedenle her şeyin mükemmel bir dengede kalması gerektiğine inanılır. Terazi'nin kendi dünya vizyonu buradadır. Ayrıca bu zeka türü Terazi'nin madalyonun her iki tarafını da çok iyi gözlemleyebilmesini sağlar, farklı kavramları karşılaştırabilirler. Bu nedenle, bu işaretin insanlarının doğru niteliklere sahip olması şaşırtıcı değildir.

AKREPLERİN ZEKALARI OLAYLARA FARKLI AÇILARDAN BAKMAKTAN GELİYOR

Akrep'in zekası Terazi'ninkine çok benzer. Bu, davayı herhangi bir ön yargı olmaksızın farklı açılardan gözlemleme olanağına sahip olmaları anlamına gelmektedir. Kendilerinin ve başkalarının en karanlık kısmına dalmaktan korkmazlar. Bütün bunlar bazı gizli hazineleri bulmak için yapılır. Buna ek olarak, çok ilginç bir sezgileri var ve bu, suyun onların elementi olduğu gerçeğiyle doğrulanıyor. Bu nedenle, Akrep burcunun gözlem yeteneği, zekasını karakterize eden şeydir.

burcun1.jpg

YAY BURCUNUN ZEKASI İLERİ GİTMELERİNİ SAĞLAR

Ateş, Yay burcunun ait olduğu elementtir ve zihni bu element üzerine kuruludur. Yay her zaman çok ileri gitmek ister, felsefe ve hatta din yoluyla gerçeğe ulaşırlar. Yeni bilgi her zaman hobileridir, sürekli büyümek ve gelişmek için yeni fikirleri de hayata geçirirler. Benzer şekilde bu burçtaki zeka türünü tanımlayan bir diğer şey de neşedir. Ama buna aşk, merak ve her şeyi bilme arzusu da eklenir.

OĞLAKLARIN ZEKASI BİLGELİKLERİDİR

Oğlak burcunun zekasını oluşturan şey, her şeye ve deneyime hükmeden bir şeye olan inançtır. Belli bir yolu izleyerek, size azim, sebat ve otoriteye saygı armağanlarını sunarak istediğiniz yere ulaşabileceğinizden eminsiniz.

Satürn bu burcu yöneten gezegendir ve yaşlılığın sembolüdür. Dolayısıyla yıllar içinde biriktirilen tüm bilgiler ve kazanılan tecrübe sayesinde bilgeliğe dayalı bir zekaya sahip burçlardan biridir.

burcun.jpg

KOVALARIN ZEKASI ÇOKLU ÇALIŞMA YETENEKLERİDİR

Bu burcu yöneten gezegen, astrolojik alanda orijinal, yıkıcı ve kişiötesi olanı temsil eden Uranüs'tür.

Böylece Kovalar, herkesi kendileri gibi görmelerini sağlayan bir zihne sahiptir. Ama aynı zamanda düşüncelerinde bağımsızdırlar, bu da onlara çok karakteristik bir ilham verir. Kovalar harika bir grup zihnine sahip olsalar da, yalnız düşünmekten korkmazlar. Bu nedenle düşüncelerine özel bir özgünlük verilmiştir.

BALIKLARIN ZEKALARI SANATSAL YANLARIDIR

Balıklar , su elementi sayesinde sezgilerle dolu bir zekaya sahiptir. Ayrıca Neptün ve okyanuslar tarafından yönetildiği için sanatsal anlatımla da yönetildiği söylenebilir.

Balıkların duygulara karşı büyük bir empati ve duyarlılığa sahip olduğu iyi bilinir - onları müzik, çizim gibi sanatsal beceriler geliştirmeye teşvik eden nitelikler. Sezgisellik ayrıca size başkalarıyla hüsrana uğramadan nasıl iletişim kuracağınızı bilme yeteneği verir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN