Evlenmeden önce burcunu sorun! Boşanmak onların huyu... Asla evlenilmemesi gereken burçlar...

Evlenmeden önce burcunu sorun! Boşanmak onların huyu... Asla evlenilmemesi gereken burçlar...

Astrologlar bir çalışma yürüttüler ve çoğu zaman bir aileyi kurtarmakta başarısız olan zodyak işaretlerini hesapladılar. Herhangi bir boşanmada, ortaklardan birinin her zaman acı çektiğini fark etmiş olabilirsiniz.

Tüm günahlar için kendini suçluyor, nerede hata yaptığını anlamaya çalışıyor ve sessiz bir aile hayatı için yaratılmamış insanların olduğu fikrine kesinlikle izin vermiyor. Diğerlerine göre daha sık boşanan zodyak işaretleri: Doğalarının kusuru nedeniyle boşanma eğilimi artar. Bunlar nasıl insanlar ve evlenmeden önce bunları hesaplamak mümkün mü?

KOÇ BURCUNU KARARINDAN DÖNDÜRMEK İMKANSIZDIR

Koç , kendisini yalnızca ailenin başı olarak gören gerçek bir baskındır ve kelimenin tam anlamıyla her şey kararına bağlıdır. İlginçtir ki, sadece erkekler değil, aynı zamanda bu işaretin kadınları da öyle düşünüyor. Ve diğer yarısı alçakgönüllülük göstermezse ve Koç'un kararlarına meydan okumaya çalışırsa, bu kişi hemen alevlenir ve bir skandalı kışkırtır.

Koç asla bir problemin üzerini örtmez. Bir çatışma için en ufak bir sebep varsa, onu hemen Evrenin ölçeğine şişirecek ve her ortak kendine karşı böyle bir tutuma dayanamayacak. Buna ek olarak, Mars koğuşu, uzlaşma sanatı ve "altın ortalama" kuralı hakkında hiçbir şey duymadı. Ödün vermeyecek, ilkelerinden geri adım atmayacaktır. Ve eğer ortak, Koç'un tam üstünlüğünü tanımıyorsa, eşyalarını toplayacak ve ayrılacaktır. Doğal olarak, bu kişi diğer yarısını ayrılık için suçlayacak ve başkalarının gözünde kendini koruyacaktır.

YAY BURCU İLE ANLAŞMAK HİÇ KOLAY DEĞİL

Yay burcunun hafif bir karakteri, fedakarlığı ve sosyalliği ile bile, bu kişiyle anlaşmak hiç de kolay değil. Bu, evliliğin hapishane ile ilişkilendirildiği en özgürlüğü seven işarettir ve her ortak onu bunun böyle olmadığına ikna edemez.
Yay'ın bağımsızlık hissetmesi gerekir, sevilen birinin kontrolüne müsamaha göstermez ve bu nedenle Yay, özgürlüğü ailede skandalların başladığı saldırganlıkla sınırlama girişimlerine yanıt verir. Bu arada, Jüpiter'in koğuşunun kontrolü gerçekten zarar vermez, çünkü Yay sadakat ile ayırt edilmez. Bu kişi çok eşlidir ve neredeyse her zaman ruh eşini aldatır. Ayrıca, fiziksel ihaneti ihanet olarak görmediği için ihanetten pişmanlık duymaz. Doğru, bu tür bahaneler, kural olarak, onu ilişkileri koparmaktan kurtarmaz.

evlilik-1.jpg

BOĞALARIN ÇOK TATLI VE SEMPATİK GÖRÜNMELERİ SİZİ YANILTMASIN

Boğa sadece çok tatlı ve sempatik görünüyor. Ama onunla evlenir evlenmez tamamen farklı biri karşınıza çıkmaya başlayacak! Ve sonuçta, dil Toros'u kötü bir koca veya aciz bir eş olarak adlandırmayacak. Aksine, ruh eşini özenle çevreleyen ve ona tam olarak sağlamaya çalışan hassas ve özenli bir ortaktır.

Ama aynı zamanda, Boğa'nın titizliği genellikle akla gelebilecek ve düşünülemez tüm sınırları aşar! Venüs'ün koğuşu, partnerinin her şeyde mükemmel olmasını ister ve eğer hata yaparsa hemen Boğa'dan bir eleştiri ve ahlak dersi alır. Dahası, gerçek tiranlar genellikle, ortaklarını her gün histeriye getiren Dünya unsurlarının temsilcilerinden büyür. Buna, Boğa'nın diğer yarısının yüzleşmek zorunda olduğu acı verici kıskançlığı da eklediğinizde, boşanma davası açmak için neden acele ettiklerini anlayacaksınız.

evlilik-2.jpg

KOVA BURÇLARINA BOYUN EĞERSENİZ HAYATINIZ KOLAYLAŞIR

Kova, özgürlük arzusu Yay'ı bile geride bırakır. Bu kişinin kendi standarlarından aşağıya inmesi son derece zordur, onunla tüm hayatı boyunca yaşamaktan bahsetmiyorum bile. Sevgili Kova erkeğine tamamen boyun eğebilir ve onunla her konuda hemfikir olabilirse, Kova kadını eşiyle ailede üstünlük için savaşmaya başlar. Boşanma arzusunun en sık takip ettiği yer burasıdır.

Ayrı olarak, Kova'nın zor doğası hakkında konuşalım. Bunlar felsefe yapmayı ve evrenin sorunları hakkında konuşmayı seven düşünceli doğalardır. Bir ortak olarak Kova, öğrenebileceğiniz ve çeşitli konularda tartışmanın ilginç olduğu aynı derin kişiyi görmeyi hayal eder. Açıkçası, zayıf eğitimli ve pragmatik kişiliklerle Uranüs'ün koğuşları uzun sürmeyecek

evlilik3.jpg

BAŞAKLARLA BİRLİKTE OLMAK HAVASIZ YAŞAMAK GİBİDİR

Başak için aile önce gelir. Daha şaşırtıcı olan, bu listede bu işaretin temsilcilerinin varlığıdır. Ancak bunun için bir açıklama var. Başak sadece sevdiğiyle ilgilenmez. Onu süper bir özenle çevreliyor, öyle ki, partner kısa süre sonra bu ilişkide "havasız" olduğunu hissediyor.

Aynı zamanda, evliliğe girdikten sonra, Merkür'ün koğuşları sevdiklerinde tamamen çözülür, sadece onu ve arzularını düşünür ve kendilerini tamamen unutur. Evlilikte, bu insanlar kendilerine bakmayı bırakırlar, bu da diğer yarısını üzer ve partnerden memnuniyetsizliğin önkoşullarını yaratır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN