Hayatınızdan atılması gereken insanların 8 işareti! Artık onları hayatınızdan çıkarmalısınız...

Hayatınızdan atılması gereken insanların 8 işareti! Artık onları hayatınızdan çıkarmalısınız...

Genel olarak konuşursak, etrafım harika insanlarla çevrili. Sevgi dolu ebeveynler, güçlü bir evlilik, geniş bir aile, harika bir ilişki ve harika arkadaşlarınız olabilir. Ama ne yazık ki hayatınızda "zehirli" diyebileceğimiz birkaç kişi de yer alabilir. İşte bu insanları zaman kaybetmeden hayatınızdan çıkarmanız gerekir.

İNSANLAR SİZİN HAYATINIZI ZEHİRLEYEBİLİR

Yine de, bazı insanlar, onlara nasıl bakarsanız bakın, hayatınızı zehirleyebilir.

Bir narsist veya sosyopatla ilişkisi olanlar bunun ne olduğunu anlayacaktır. Bunlar sadece zor insanlar değil. Sadece tuhaflıkları veya sinir bozucu alışkanlıkları olan insanlar değil. Bunlar sadece yanlış yetiştirilme nedeniyle ortaya çıkan duygusal problemlerle mücadele eden insanlar değildir.

hayir-demek.jpg

HAYATINIZDAN ATILMASI GEREKEN İNSANLARA NASIL KARAR VEREBİLİRSİNİZ?

Toksik insanlar manipülasyon ustalarıdır. Çekici ve tatlı olabilirler, ancak aniden, anında çok acımasız hale gelirler.

Bunlar, kapalı kapılar ardındaki davranışları hakkında hiçbir fikirleri olmadığı için bir sineği incitebileceklerine inanmakta güçlük çeken tanıdıkları olan insanlar.

Toksik insanlar genellikle teşhis edilmemiş kişilik bozukluklarından muzdariptir(bir sorunları olduğunu kabul etmedikleri için nadiren teşhis edilirler). Ne yazık ki,toksik insanlar iyi kalpleri avlama eğilimindedir. İkinci ya da üçüncü şansı vermeye hazır, sevilirse her insanın değişebileceğine inananları seçerler.

En nazik insanların duygusal ve psikolojik olarak kullanıldıklarını anlamalarının çok daha uzun sürmesi acımasız bir ironidir .

HAYATINIZI CEHENNEME ÇEVİREN İNSANLARIN ORTAK ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

- Bir ilişkide verdiklerinden çok daha fazlasını isterler ve alırlar.

Bencildirler ve sadece bencil bir amaca hizmet ettiğinde başkalarıyla ilgilenirler. Hiçbir şey hakkındaki konuşmalarda bile her zaman haklı olmalılar .

-Toplum içinde ve yalnız olduklarında size farklı davranırlar.

- Anında "reenkarne olurlar" : Keyifli bir insan, görünürde bir sebep olmaksızın aniden öfkelenir veya küserler.

hayir.jpg

“Sevdiklerinizi birbirine düşman ediyorlar ya da başka hiç kimseye güvenilemeyeceğine sizi ikna etmeye çalışıyorlar.

-Düzenli olarak yalan söylerler, büyüklü küçüklü ve bunu kabul etmezler. İnsanları yanlış yönlendirebilir veya kasıtlı olarak eksikliklerini gizleyebilirler. “ Asla hatalı değiller ve her zaman mağdurlar.

- Nasıl manipüle ediyorlar? Bunu hissediyorsanız, yanınızda toksik bir kişi var. “Her zaman bu kişiyi kurtarmak veya düzeltmek istersiniz. Davranışı için bir bahane buluyorsun .

-Yanında kendini boşlukta hissediyorsun . “Nasıl tepki vereceğini asla bilemezsiniz ve onların yanında her zaman stresli olursunuz. Onu üzebilecek durumlardan veya konulardan kaçınmaya çalışıyorsunuz.

- Tekrar tekrar kişiyi tanımadığınız hissine kapılırsınız. Neyi yanlış yaptığınızı anlayamasanız da kendinizi suçlu hissedersiniz . Sizi manipüle eden ve sizi kurnazca veya açıktan aşağılayan bencil biriyle ilişki kurmanıza gerek yok. Sevilen birinin hayatınızı zehirlediğini anlamak inanılmaz derecede üzücü, ama kaçınılmazın yapılması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN