Sakın bu hediyeleri kabul etmeyin! Kötü şans getiren hediyeler...

Sakın bu hediyeleri kabul etmeyin! Kötü şans getiren hediyeler...

Bulgar kahin Baba Vanga'nın "Bazı hediyelerle sevinin, diğerlerinden sakının." dediği hediyeler nelerdir? Aslında, halk işaretlerine göre, reddetmesi daha iyi olan olumsuz çağrışımları olan hediyeler vardır. İşte asla kabul etmemeniz gereken hediyeler...

BIÇAK HEDİYE Mİ GELDİ O ZAMAN HEMEN GERİ VERİN

Bıçaklar, makaslar ve bir kişinin kendisi için alması gereken diğer delici ve kesici nesneler. Noktalı şeylerde çok fazla negatif enerji birikir. Bağışçı çok ısrar ederse, bu ürünü ondan sadece nominal bir ücret karşılığında satın almaya çalışın.

CÜZDAN HEDİYESİNİ KABUL ETME

Boş bir cüzdanı hediye olarak kabul ederseniz, para şansınızı kaybetme riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Bir kuruş olsa da, içinde olmalı! Dünyayı dolaşmamak için böyle bir hediyeyi ödemek daha iyidir

hediye.jpg

MENDİL YANINDA GÖZYAŞINI DA GETİRİR

Birçok halkın kültüründe cenazelerde mendil verme geleneği vardır. Bu öğe gözyaşı ve üzüntü ile yakından ilişkilidir. Evet ve kağıt peçeteler çok daha pratik...

İNCİ HİÇ DE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL

Böyle bir hediye talihsizlik, kayıp ve hastalık çekebilir. Birçok ülkede dul ve yetimlerin teselli edilemez gözyaşlarını sembolize eder.

hediyeler.jpg

AYNALARA KARŞI DİKKAT ETMEK GEREKİR

Ayna , kolaylıkla vermek ve almak için çok mistik bir nesnedir. Hediye edilen aynanın kişinin sahip olduğu güzelliği, canlılığı ve gençliği alabileceğine inanılıyor. Antika aynalar özellikle dikkatli olmaya değer.

ELDİVEN HEDİYE EDİLDİĞİNDE KİBARCA REDDETMENİZ SİZİN HAYRINIZA OLACAKTIR

Eldivenler, kişiliği kontrol etmeyi amaçlayan birçok büyülü ritüel ile ilişkilidir. Bu nedenle, bu tür şeyleri hediye almamakta fayda var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN