Göz rengine göre ilişki durumu: Hangi göz renkleri birbiri ile uyumlu? Hangileri kesinlikle yan yana durmamalı?

Göz rengine göre ilişki durumu: Hangi göz renkleri birbiri ile uyumlu? Hangileri kesinlikle yan yana durmamalı?

İkinci yarı ile uyumluluğu ne kadar iyi buna dahil . Göz renginin karakteri nasıl etkilediğini bilerek, başka bir kişiyle olan ilişkisinin nasıl olacağını da tahmin edebilirsiniz, çünkü gözler ruhun aynasıdır. İnsanın hem iç dünyasını hem de geleceğini onlardan okuyabilmesi şaşırtıcı değildir.

KAHVERENGİ - KAHVERENGİ

Her iki ortağın da "battaniyeyi üzerlerine çekeceği" karmaşık bir birliktelik. Bu kombinasyonda, liderlik nitelikleri ve ikisi aynı anda ortaya çıkar, bu da çatışma durumlarının oldukça olası olduğu anlamına gelir.

Böyle bir birliği uyumlu hale getirmek için, özellikle kahverengi gözlerin doğası çok parlak görünüyorsa, tavizler tek başına yeterli olmayabilir. Her iki kişiliğin de kendileriyle dengede olması çok önemlidir ve o zaman tutkular bu çifti yok etmeyecek, sadece ateş katacaktır. Ortak bir hedef de bu çiftin eline geçecektir.

SİYAH - SİYAH

Birlik, konfor ve rahatlık üzerine inşa edilmiştir. Bir çiftteki birinin romantizmden veya tutkudan yoksun olması mümkündür. Zamanında ilişkilere sokarak, soğumayı ve duyguları canlandırmayı önleyebilirsiniz. Ayrıca inisiyatif önemlidir ve her iki taraf için de önemlidir.

Eşlerden birinin gri gözleri, belirli aydınlatma veya fotoğraflarda yeşilimsi veya mavi olma eğilimindeyse, ilişkinizin geleceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu uyumluluğu okuyabilirsiniz.

goz-001.jpg

YEŞİL - YEŞİL

İlk bakışta, çok başarılı bir kombinasyon - karşılıklı anlayış, birbirlerine ilgi ve açıklık. Ancak kıskançlıktan sakınmalısınız : mantıksızlık, partneri çok incitir. Bu insanlar arasındaki duyguları yan yana flört ederek değil, birlikte parlak ve taze izlenimler alarak daha iyi canlandırmak daha iyidir.

Ayrıca bazen birbirinizden ara vermeniz ve partnerinizi kişisel alanda sınırlamamanız gerekir. Sadece kendiniz için bir hobiye veya hobiye başlamaktan korkmayın: uzun süreli bir evlilik içinde olsanız bile daha ilginç olacak ve sürpriz yapacak başka bir şey bulacaksınız.

MAVİ - MAVİ

Çok uyumlu bir kombinasyon. Bu insanlar birbirleriyle kolay. Etrafınızdakilerden bu iki "mükemmel çift" hakkında sık sık bir şeyler duyabilirsiniz.

Evlenmeden önce bir süre birlikte yaşamaları onlar için iyi bir karar olacaktır. Birlikte yaşamak güven ve bağ kurabilir ya da bir angarya haline gelebilir ve bunu önceden anlamak iyi bir fikirdir.

goz.jpg

KAHVERENGİ - SİYAH

Oldukça zor bir kombinasyon. Güçlü aşk için asıl şey, en başta (zaptedilemez kalelere saldırmadan, aynı zamanda niyetleri açıkça formüle etmeden) mesafeyi yetkin bir şekilde aşmak ve daha sonra birbirinden uzaklaşmamaktır.

Güven, başarının ve sevgi uyumunun anahtarı olacaktır ve her şeyden önce, koyu renk gözlerin sahibi için bunu hatırlamak önemlidir.

KAHVERENGİ - YEŞİL

Ortakların farklı olabileceği, ancak yine de birbirine ihtiyaç duyacağı alışılmadık bir birlik. Kural olarak, böyle bir çiftte yeşil gözlerin sahibi, kara gözlü ruh eşini dengeler.

Partnerinizi dinleme yeteneği, birçok çiftin bir krizle karşı karşıya olduğu , örneğin üç yıllık evlilik ve yedi yıllık birliktelik gibi ilişkilerin zorluklarının ve dönüm noktası tarihlerinin üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır.

KAHVERENGİ - MAVİ

Böyle bir ilişkide lider, koyu gözlü ortaktır. Yani sizin durumunuzda mavi gözler koyu maviyse ve eşinizin açık, çay rengi gözleri varsa, bir ilişkide her şey ilk bakışta düşündüğünüz kadar basit değildir.

Ancak, kahverengi gözlerin sahibi bu çiftte liderlik etmeye çalışacaktır. Ve bazen aşkın iki kişilik bir birlik olduğunu hatırlaması gerekir, aksi takdirde ilişkiyi ya kendisine “çekecek” ya da ruh eşine çok fazla baskı yapacaktır. Tutkular böyle bir çiftte kaynar ve tüm arkadaşlar ve tanıdıklar yıllardır bu ikisinin nasıl hala birlikte olduğunu merak ediyor. Tüm sırlarınızı başkalarına açıklamayın.

goz-002.jpg

SİYAH - YEŞİL

Böyle bir ittifakta, yeşil gözlerin sahibi genellikle destek sağlamaya çalışır ve gri gözlü ortak - özellikle evlilikte bir destek ve koruma olmaya çalışır. Bu insanların ilişkileri karşılıklılık ile nüfuz edecek.

Başarısızlıkların ve kavgaların tüm sorumluluğu gri gözlerin sahibine kaydırılırsa, başlangıçta kendisi liderlik etmekten çekinmese bile çift ayrılabilir.

SİYAH - MAVİ

Bu açılardan insanlar oldukça farklıdır ve böyle bir birliğin geleceğinin nasıl gelişeceği daha çok mavi göz sahibine bağlıdır. Mavi gözlü bir partnerin tek taraflı hayranlığı, ruh eşine mutluluk vermeyecektir.

Bu çiftte biri ilişkilerde bir dengesizlik hissederse, işler bozulur veya ihanete uğrar. Durum, hem ortak eğlence hem de şehvetli ilgiyi alevlendirmek için birbirinden dinlenme yeteneği ile kurtarılacaktır.

YEŞİL - MAVİ

Bu ikisi, tekrar tekrar şaşırtmaya, desteklemeye ve etkilemeye hazır olacakları uyumlu bir birlik yaratmaya çalışıyorlarsa, birbirleri için uygundur. İlham olmadan, duygular kaybolur.

Dünya görüşündeki farklılık, tökezleyen bir blok olma tehdidinde bulunuyor. Ancak samimiyet ve sınırlara saygı gösterme isteği, bu sınırın aşılmasına yardımcı olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN