Çift sayıların taşıdığı gizemli enerji. Çift sayılar ne anlama geliyor?

Çift sayıların taşıdığı gizemli enerji. Çift sayılar ne anlama geliyor?

Birçok insan hayatlarında sayıların karşılaştığını fark eder - saatlerde, nakliye numaralarında, belgelerde, operasyon skorbordlarında. Favori numaranız (birkaç basamaktan oluşsa bile) çok sık görünür.

Numerolojiden bilindiği gibi , dünyadaki her şey bir sayıdır. Herhangi bir nesne ve herhangi bir fenomen ölçülebilir ve hesaplanabilir. Evrendeki her şeyin sayısal olarak ifade edilebilen kendi ölçüsü vardır.

Evrenle büyük bir uyum elde etmek için, onun ritimleriyle uyum içinde yaşamak gerekir. Sevilen biriyle birlik içinde olmak için, ruhsal ritminizi onun ritmiyle tam olarak koordine edebilmeniz gerekir. Kendinizle uyumu bulmak için, vücudun biyoritmlerini ve ruhunuzun döngüsel nabzını incelemeniz gerekir.

SAATİNİZDEKİ ÇİFT SAYILARA DİKKAT EDİN

Zamanın ve ritmin ölçüsü, onlara karşı doğru tutumla, evrenin nabzını ayarlamaya, herhangi bir gezegen veya yıldızla, herhangi bir kozmik yaşam seviyesiyle rezonansa girmeye yardımcı olan sayılarla ifade edilir. Saatteki çift ve ayna sayıları bize şu anda bilincimizin hangi frekansa ayarlı olduğunu ve Kozmos'un hangi seviyesiyle bir bağlantı olduğunu söyler.

Çoğu zaman, Yüksek Kuvvetler bizimle sayıların dilinde iletişim kurar, ipuçları gönderir ve şu anda ihtiyacımız olan enerji dürtülerini verir.

Her sayı kesin olarak tanımlanmış bir frekansta titreşir, bu nedenle farklı sayılar ve bunların kombinasyonları benzersiz bir enerji kalitesi taşır. Sayıların enerjisi, dikkatimiz aracılığıyla özümsenerek ruhun psiko-enerji potansiyelini artırır. Şimdi belirli sayıların ve bunların kombinasyonlarının sahip olduğu titreşimlerin kutsal anlamlarından ve kalitesinden bahsedelim.

saat-001.jpg

ÇİFT SAYILAR NE ANLAMA GELİYOR?

0 veya 00:00 sayısı , zihnin sessizliğine, huzuruna ve uzlaşmasına duyulan ihtiyacın bir işaretidir. Bu yapılmazsa, başınız belaya girebilir.

11 veya 11:11 sayısı , kişinin bireyselliğinin irade, kararlılık ve iddia enerjisini taşıyan ego-kişiliğinin titreşimidir. Aktif iradeli bir kişi bu sayıları fark ederse, bu onun kişiliğine çok fazla dikkat ettiğini ve dış dünyadaki aktivitesini azaltması gerektiğinin bir göstergesidir. Bu sayı karamsar bir kişinin başına gelirse, Yüksek Kuvvetler ona kendisine inanmasına yardımcı olmak için irade, coşku ve kararlılık enerjisi verir.

12 veya 12:12 sayısı , bilgi ve bilgeliğin sıklığı ve aynı zamanda Yüksek Kuvvetlerin korunmasının bir göstergesidir. Bu, bir kişinin dış dünya ile enerji-bilgi dengesine ulaştığını gösteren çok uygun bir sayı kombinasyonudur .

13 veya 13:13 sayısı - pratikte edinilen bilgileri uygulama, deneyim ve becerilerinizi diğer insanların yararına aktif olarak uygulama ve gösterme zamanının geldiğini gösterir. Bu yapılmazsa, hayatta bir bozulma olabilir.

14 veya 14:14 sayısı, Dünya'nın evriminin döngülerinin kutsal sayısıdır. Bu, ruhun bir sonraki gelişim aşamasına, bir sonraki evrim aşamasına geçişi anlamına gelir.

15 veya 15:15 sayısı Ruhsal Sevginin ve yaratıcı coşkunun titreşimlerini taşır. Bu, yaratıcı yeteneklerinizi geliştirme ve gösterme ihtiyacına ilişkin bir ilham dürtüsü ve Kozmos'tan bir sinyaldir.

16 veya 16:16 sayısı sonsuz Zamanın sayısı, sonsuzluğun ve Mutlak Hikmetin sayısıdır. Bu, Kozmosun manevi seviyesinin Yüksek Kuvvetlerinin himayesinin ve korunmasının bir işaretidir. 16 sayısı, Kozmik Zihin ile birleşmeyi sağlamak için zihnin konsantre olmasına ve değiştirilmiş bir bilinç durumuna girmesine yardımcı olan titreşimler taşır.

17 veya 17:17 sayısı Mutlak İrade ve yüce adaletin sayısıdır. Ustalığı en yüksek ruhsal gücü, elementleri ve süptil enerjileri kontrol etme yeteneği veren muazzam bir güç taşır. 17 sayısı, insan ruhunun kozmik Karma Lordları ile bağlantısını gösterir.

18 veya 18:18 sayısı - arınma ve yenilenme titreşimleri taşır, ruhun huzur ve sükunet durumuna girmesine yardımcı olur. Bu aynı zamanda Yüce Koruma sayısıdır.

19 veya 19:19 sayısı , durumun istikrarsızlığını, başkalarıyla olası çatışmaları işaret eden sınırda titreşimlerdir.

20, 22 sayıları ve çiftleri , biyoenerji eksikliği konusunda uyarır ve aura ve süptil bedenler için ek bir enerji beslenmesi akışı sağlar. Bu, sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğinin bir işaretidir.

21 ve 21:21 sayısı, hayallerin gerçekleşmesinin ve planların uygulanmasının sayısıdır, düşüncelerin gerçekleşmesine katkıda bulunan titreşimleri taşır.

33 numara - fiziksel aktivite, irade, kararlılık ve zorlukların üstesinden gelme titreşimlerini taşır. Bu sayı kolay değil, yaklaşan yaşam testlerine işaret ediyor.

44 sayısı , güç, kararlılık, güvenilirlik ve yoğun madde sayısıdır. Bir kişi alışılmış klişelerin bir kabuğunu aldığında ve konfor bölgesinden ayrılmak istemediğinde, yaşamdaki durgunluk konusunda uyarır. Tüm bunlardan kurtuluş, daha fazla gelişme için gereklidir.

HABİLERİNİZİ İŞARET EDİYOR

55 numara - yaratıcılık, kendini gerçekleştirme, hobiler, yeteneklerinizi çevrenizdeki dünyada göstermeniz gereken sinyaller. Bu sayı 15 sayısının titreşimlerine benzer, sadece toplu düzeyde çalışır. İnsanları gruplarda, yaratıcı ekiplerde birleştirme dürtüsünü taşır ve yaratıcılıkta birlik için enerji verir.

66 sayısı , kişinin ruhsal bilgi ile maddi yaşamı birbirinden ayırdığını gösterir. Bu, bir kişinin günlük yaşamda manevi bilgiyi gerçekleştiremediğinin ve insanlarla ilişkilerinde ahlaki yasaları uygulamadığının bir işaretidir.

77 sayısı , derin bir iç gözlem ve yaşamın geçen aşamasını yeniden düşünmek amacıyla yalnızlık ve toplumla sınırlı temas ihtiyacının bir işaretidir.

88 sayısı - öngörülemezlik titreşimleri, kaderin beklenmedik kıvrımları, özgürlük, kısıtlamaların kaldırılması. Bu sayının titreşimlerinin etkisi altında, her şeyi bir kerede yapmaya çalışmadan, yavaş yavaş özümsenmesi gereken çok yoğun bir enerji dürtüsü olduğundan, kafanın karışması kolaydır.

99 sayısı , bir kişinin kendisinden beklemediği bir tür büyük başarı olarak hayatta kendini bir kader armağanı olarak gösterebilen güçlü bir kozmik enerji dürtüsüdür.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN