Sadece elinizi ölçün ve kendinizle ilgili tüm gerçeği öğrenin

Sadece elinizi ölçün ve kendinizle ilgili tüm gerçeği öğrenin

Sadece elinizi ölçün ve kendinizle ilgili tüm gerçeği öğreneceksiniz. Bir isim, bir burç, hatta bir aktivite türü olsun, birçok kritere göre psikolojik bir portre oluşturulabilir. Muhtemelen herkes benzer şekilde kendisi ve arkadaşları hakkında yeni bir şeyler öğrenmeye çalıştı. Bu kimseyi şaşırtmayacak...

Ama ya bir kişinin karakterini onun ... kolunun uzunluğuna göre belirlerseniz? Bu yöntem için bir cetvele bile ihtiyacınız yok, sadece talimatlarımızı takip edin.

Resimde görüldüğü gibi bir elin başparmağı ve orta parmağı ile diğerinin dirseği ile bileği arasındaki mesafeyi ölçmeniz yeterlidir.

Sadece elinizi ölçün: Bileğinize ulaşabiliyorsanız, tebrikler, o zaman uzun bir kolunuz var. Yapamadıysan, tebrikler de - elin küçük.

BÜYÜK ELLER İÇİN DETAYLAR ÖNEMLİ

Elleriniz büyük ise mükemmeliyetçisiniz demektir. Detaylar sizin için önemli, bazı konularda titizlik gösteriyorsunuz, özellikle iş söz konusu olduğunda.

eller.jpg

Sizin için işin kalitesi, yürütme hızından çok daha önemlidir, bu nedenle proje için son teslim tarihlerini biraz geciktirebilirsiniz.

Bu tür ellerin sahibi iseniz, o zaman çok hassas bir insansınız. Sorunları sadece kendi başınıza değil, başkalarını da ciddiye alıyorsunuz. Arkadaşlarınız dinleyebildiğiniz için sizi takdir ediyor ve yeleğinize ağlamayı çok seviyorlar.

KÜÇÜK ELLER MACERACIDIR

Küçük ellerin sahipleri büyük maceracılardır. Seyahat, ekstrem sporlar, yeni deneyimler - onsuz yaşayamazlar. Böyle elleriniz varsa , o zaman plastik bir karakteriniz var ve hayatta sezgiden ziyade gerçeklere güvenmeyi tercih ediyorsunuz.

eller-001.jpg

Küçük elleri olan insanlar önemsiz şeylere dağılmaktan hoşlanmazlar ve dikkatlerinin çoğunu ana hedefe verirler. Ancak, bu onların hızlı huylu olmalarını engellemez, bu da kariyerlerinde her zaman yardımcı olmaz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN