Avucunuzun içindeki kalp çizgisi hayatınız hakkında ne söylüyor?

Avucunuzun içindeki kalp çizgisi hayatınız hakkında ne söylüyor?

Kalbin çizgisi, yaşamın duygusal alanını yönetir. Bir kişinin başkalarıyla ilişkisini yargılamak için kullanılabilir. Kalp çizgisinin günlük ve kişisel hayatınız hakkında ne söylediğini öğrenmek için sağ avucunuzun içine dikkatlice bakmalısınız.

Bu çizgi, kural olarak, başparmak ve işaret parmağı arasında bir yerde başlar ve küçük parmağın altında avuç içi kenarında biter. Böylece avuç içinden geçer .

Şekilde kalbin çizgisi kırmızı ile işaretlenmiştir. Kendiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, elinize daha yakından bakın ve bu bilgiyi okuyun.

KALP ÇİZGİSİ NE SÖYLÜYOR?

KALP ÇİZGİN 1. ŞEKİLDEKİ GİBİYSE

Kalbin çizgisi orta parmağın altından başlıyorsa, gerçek bir lider olduğunuzu varsayabiliriz. Hırslı, bağımsız, akıllı ve hızlı kararlar verebiliyorsun.

Böyle bir kalp çizgisine sahip insanlar daha az duyarlıdır, başkalarına karşı biraz soğuktur, ancak ailelerini çok takdir eder ve severler.

KALP ÇİZGİN 2. ŞEKİLDEKİ GİBİYSE

Kalp çizginiz orta ve işaret parmaklarınız arasında başlıyorsa bu, insanlara karşı nazik ve özenli olduğunuzu gösterir. Biraz kararsız ve tedbirlisiniz. İnsanlar sırları konusunda size seve seve güvenirler. Çoğu zaman karar verirken sağduyunuzu kullanırsınız.

yildiz.jpg

KALP ÇİZGİN 3. ŞEKİLDEKİ GİBİYSE

Çizgi işaret parmağının altından başlıyorsa, oldukça savunmasızsınız . İnsanlardan çok fazla şey talep ediyorsunuz.

Aynı zamanda, sevdikleriniz için nasıl derinden hissedeceğinizi ve endişeleneceğinizi de biliyorsunuz. Büyük planlar yapmayı seven birisin ve birçok şeyde başarılısın.

KALP ÇİZGİN 4. ŞEKİLDEKİ GİBİYSE

Kalp çizgisi işaret ve başparmak arasında başlıyorsa , sabırlı, sevecen, yumuşak bir kalbe ve neşeli bir yapıya sahipsin.

Sizin için en önemli şey her zaman ve her yerde uyum. Birçoğu sizi bir hayalperest olarak görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN