Çok ilginç ama doğru: Siluetini seç ve kendin hakkında daha fazlasını öğren

Çok ilginç ama doğru: Siluetini seç ve kendin hakkında daha fazlasını öğren

Siluetinizi seçin ve kendiniz hakkında daha fazla bilgi edinin. Vücut tipiniz bunu söylüyor. Her kadının görünümünden sadece kalıtım değil, aynı zamanda doğal olarak diğerlerinden daha aktif olan bezlerden biri de sorumludur.

ELMA SİLUETLER: BÖBREK ÜSTÜ BEZLERİ

Ana işaretler: Üst gövde alttan belirgin şekilde daha büyüktür. Bu tip kadınların genellikle geniş omuzları, belirgin göğüsleri, küçük kalçaları, güçlü kolları ve bacakları vardır.

Psikolojik Özellikler: Çoğu durumda, bu tip temsilcilerin derisi doğal olarak elastiktir, selülit eğilimi yoktur. Fazla kilo alınması durumunda göğüs, kollar ve karın ilk kilo alan yerlerdir.

Psikolojik özellikler. Böyle bir figüre sahip kadınlar genellikle belirgin liderlik özelliklerine sahiptir, hızlı, bağımsız ve sorumlu kararlar alırlar. Ayrıca çok iyi olmayan bir özellik de var - iş ya da boş zaman, yemek ya da spor olsun, hiçbir şeyin ölçüsünü bilmiyorlar.

Öneriler: Vejetaryen beslenme idealdir. Bazen endişelerden uzaklaşmanız ve basit şeylerden zevk almayı öğrenmeniz gerekir. Fiziksel aktivite sürekli sürdürülmelidir. Yüzme, formda kalmanın en iyi yoludur.

vucut-tipi.jpg

DİKDÖRTGEN SİLUETLER: HİPOFİZ BEZİ BASKINDIR

Ana işaretler: Vücut bir genç figürüne benziyor: dar bir kemik, ince kalçalar, belirgin bir bel yok. Kollar ve bacaklar genellikle küçüktür ve kafa arka planlarına göre daha büyük görünür. Ayrıca bu tipin özelliği uzun bir bel, küçük ve yuvarlak kalçalardır. Böyle bir şekle sahip kadınların kilo alması zordur, her şeyden önce mide yağlanır. Zayıf bir lenfatik sistem şişmeye ve gevşek cilde neden olabilir.

Psikolojik Özellikler: Bu tip bayanlar çoğunlukla içe dönüktür, sanata ve bilime eğilimlidirler. Asosyal ve içine kapanık görünebilirler, ancak bunun nedeni kimseyle iletişim kurmak istememeleri değil, tamamen kendi kendine yeterli olmalarıdır. Bazen, gerçekliği ve basit günlük şeyleri unutarak, düşüncelerinin dünyasına çok derinden dalarlar.

Öneriler: Proteinli gıdaların ağırlıklı olduğu ve karbonhidrat alımının azaltıldığı bir diyet çok uygundur . Ruhun uyumu için bu tür kadınların güzel nesnelerle çevrili olması gerekir. Evde daha fazla çiçek, kokulu mum ve poşet olmalı. Böyle bir figürü eğitmek için, mideyi çıkarmaya ve beli vurgulamaya ve vücuda rahatlama sağlamaya yardımcı olacak kuvvet antrenmanı en uygunudur.

vucut-tipi-001.jpg

KUM SAATİ SİLUETLER: TİROİD BEZİ BASKINDIR

Ana işaretler: Figür kum saati şeklindedir. Kilo alma durumunda, bu tür bayanlar karın ve kalçalarından kilo almaya başlarlar (aşırı kiloluyken bile uzuvlar genellikle ince kalır). Bu tipin eksiklikleri arasında zayıf kaslar ve çok kırılgan kemikler bulunur. Ayrıca ince, kuru cilt nedeniyle problemler olabilir, selülit eğilimi vardır.

Psikolojik özellikler: Bu tür kadınlar neşeli, aktif ve sosyal hayalperestlerdir. Kelimeler için ceplerine girmelerine gerek yok. Bu özellikleri sayesinde etraftaki herkesi kolayca cezbederler.

Öneriler: Beslenmede yeşil sebzeleri tercih etmek daha iyidir: marul, kuzukulağı, brokoli, soğan, yeşil fasulye. Az yağlı et ve süt ürünleri de gereklidir. Meyve, ekmek, alkol, kafein ve şeker mümkün olduğunca sınırlandırılmalıdır. Çalışma gününün sonunda sinir gerginliğini ve yorgunluğunu gidermek için sıcak bir duş veya banyo idealdir. En iyi sporlar grup, sokak ve dans olacaktır.

ARMUT SİLUETLER: BASKIN YUMURTALIKLAR

Ana işaretler: Bu tip kadınlarda, dar üst kısmı, yuvarlak kalçaları ve kalçaları olan klasik bir kadın vücudu gözlemlenebilir. Siluet görsel olarak bir armutu andırıyor. Bu tür kadınlar da genellikle kalçalardan iyileşmeye başlar, ancak bel ve karın en sonda yuvarlanır. Selülite eğilim vardır.

Psikolojik özellikler: Bu tür bayanlar çok sevecen, şefkatli ve etkilenebilir. Düşüncelerini ve özlemlerini hissediyormuş gibi kolayca yeni insanlarla yakınlaşırlar. Yavaş bir metabolizma nedeniyle, bazı dışsal uyuşukluk gözlemlenebilir, ancak bu izlenim aldatıcıdır, çünkü bu kadınların içinde gerçek bir duygu fırtınası vardır.

Öneriler: Bir diyet seçerken , meyve ve sebzelerin yanı sıra yağsız proteinlere de dikkat edin. Tereyağı, soslar, çikolata, un ürünleri ve makarnayı unutmak daha iyidir. Psikolojik rahatlık için iletişime ihtiyacınız var. Daha fazla iletişim kurmaya ve yalnızlıktan kaçınmaya çalışın, ancak aynı zamanda agresif ve gergin insanlardan uzak durun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN