Burçlar bugün Güneş-Neptün karşılaşmasının etkisinde! İşte bu ender kesişmenin burçlarınız için getirdikleri...

Burçlar bugün Güneş-Neptün karşılaşmasının etkisinde! İşte bu ender kesişmenin burçlarınız için getirdikleri...

Bugün Güneş-Neptün karşılaşması, günümüze bir belirsizlik veya kararsızlık katmanı ekliyor. Özellikle bizden ne istedikleri belirsizse, insanların enerjimizi tükettiğini hissedebiliriz. Kendimizi biraz kötü hissedebiliriz veya sıra dışı hissedebiliriz ve konsantre olmakta veya bir sonraki adımımızı bulmakta zorluklar olabilir.

16 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Manevi ihtiyaçlarımızı ihmal ettiysek, bunlar daha olasıdır ve yavaşlamak ve uyum sağlamak mantıklıdır. Hayatımıza daha fazla hayal gücü ihtiyacının dahil edilmesi ve kabul edilmesi artık gerekli görünüyor. Venüs yarın Neptün ile 150'lik açı yapacak. Bugünün Yengeç Ayı sıcak ve hassas.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Görünüşe göre sosyal hayatınız romantik hayatınıza bazı engeller çıkaracak, belki de arkadaşlarınızla dışarı çıkmak istiyorsunuz ama partneriniz bundan memnun değil.

Ne olursa olsun bu şeylere çok kızmamalısınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mevcut eğilim bu pazar sizi oldukça yumuşatacak ve muhtemelen her şeyi çok rahat bir şekilde ele alacaksınız.

Bazı Boğalar meselelere diğerlerinden daha fazla dahil olacaklar, ancak yalnızca doğrudan onlara fayda sağlayan faaliyetler söz konusu olduğunda. Çok önemsediği bir konuda destek göstermezseniz, partnerinizi kızdırma riskiniz yüksek.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Arkadaşlığa gerçekten bir değer biçemeseniz de, bu pazar, aslında sosyal hayatınız konusunda oldukça pragmatik bir tutumun size daha fazla yardımcı olacağını fark edebilirsiniz.

Özellikle defalarca yardım ettiğiniz ama ihtiyacınız olduğunda asla yanınızda olmayan biri tarafından aptal yerine konmak istemezsiniz.

burc-1.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Muhtemelen bu pazar, belki de kendinizi en rahat hissettiğiniz yer olduğu için ama aynı zamanda bir süredir aklınızda olan bazı korkularla yüzleşmek istemediğiniz için ailenizin arkasına saklanmayı seçeceksiniz.

Öte yandan, aşk hayatınızda beklenmedik ödüller sizi bulabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Aile içinde verilen bir görevdeki performansınız bu pazar beklediğiniz gibi olmayabilir, ancak üzülmenize ya da utanmanıza gerek yok.

Aslında bunu yapmaya kalkıştığınız için bile gurur duymalısınız. Partneriniz sizi herhangi bir şüpheden uzaklaştırmaya çalışacak ama onun bile sınırları var ve yeteri kadar sabırlı davranamayabilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yeni aktivitelerin ve aynı zamanda bu yeni bulunan istikrar duygusunun tadını çıkarmak için eğlenceli bir pazar günü olacak.

Bütün endişeleri kendinizden uzak tutmayı başarabilirsiniz ve böylece iş hakkında düşünmenize gerek kalmayabilir. Bu aynı zamanda herhangi bir eğitim amaçlı, özellikle de bir test veya sınava hazırlananlar için harika bir gün.

burc-12.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Her türlü eğlenceli aktiviteye katılma havasındasınız ve buna katılması için potansiyel arkadaşlar bulmaya veya yeni kişilerle tanışmaya çalışacaksınız. Belki bu konuda biraz çaresiz görüneceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu pazar, eylemleriniz üzerinde iyice düşünmeniz ve karşılığında hiçbir şey beklememeniz gerekecek çünkü bencil bir sebeple yaptığınız her şey geri tepebilir.

Bazı Akrepler çalışmak için harika bir ruh halinde olabilir ve aileleri bu konuda şüpheci davransalar bile işle ilgili bazı faaliyetlerinizde size destek olmak isteyeceklerdir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Görünüşe göre başlangıçlar sizi çok arkadaş canlısı yapıyor ama açık sözlülüğünüzden uzaklaşamıyorsunuz. Bu yüzden bu pazar, o insanlardan biri olacaksınız, ya seveceksiniz ya da nefret edeceksiniz.

İlk başta herhangi biri tarafından reddedilmek sizi oldukça etkileyebilir, ancak gün geçtikçe bu konuda çok daha rahat hissediyor olacaksınız.

burc-123.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu pazar gününün çoğunu partnerinizi veya sevdiğinizi hayal ederek geçireceksiniz.

Yanında sevdiklerine sahip olacak kadar şanslı olan bu Oğlaklar, gün için romantik bir bölüm yaratacak, kendi başlarına olanlar ise sevdiklerine en azından bir adım daha yaklaşmak için çekiciliklerini kullanacaklar.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bekar Kovalar en çok bu pazar gününün tadını çıkaracaklar ve muhtemelen birisiyle tanışacaklar.

Şu anda öyle görünmese de romantik hayatınızda işler kesinlikle yoluna girecek.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Mevcut eğilim, özellikle bu pazar, fiziksel aktiviteler konusunda çok ihtiyatlı olmanızı gerektiriyor. Ancak risk almaya daha yatkınsınız.

Bazı Balıklar, yaptıkları bir seçimin aslında çok önemli olduğunu ancak şimdi başka biri için istenmeyen sonuçlar doğurduğunu fark edebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN