Saçlarınızı okuyoruz: Saç modeliniz karakteriniz hakkında ne anlatıyor?

Saçlarınızı okuyoruz: Saç modeliniz karakteriniz hakkında ne anlatıyor?

İtalyan psikoterapist Gloria Rossi, saçlarımızı tarama şeklimizin ihtiyaçlarımız ve hayata karşı tutumumuz hakkında çok şey anlatabileceğinden emin. “Saç, özgürlüğe karşı tutumumuzu simgeliyor.

Yüzün etrafında nasıl tarandıklarına ve düzenlendiklerine bakarak korkularımız, karakter özelliklerimiz, gizli arzularımız hakkında çok şey öğrenebilirsiniz ”diyor İtalyan psikolog ve psikoterapist Gloria Rossi. İşte özellikle dikkat edilmesini önerdiği şey:

ALNINIZI AÇIK BIRAKARAK TARAMAK

Açık bir alın, saçları geriye taranmış, her zaman ileriye gitme arzusunu vurgular. Hayatla yüzleşmekten korkmadan, başkalarının görüşlerine bakmadan.

Soldaki ayrılık, kadınlığınızı hafifçe küçümseme arzusundan bahsediyor. Sağdan ayrılmak, erkek bileşenini kabul etmedeki zorlukları gösterebilir.

sac-uzun.jpg

DÜZGÜN TARANMIŞ VE TAM ORTADAN AYRILAN SAÇLAR

Düzgün taranmış uzun saçlar, ortada bir ayrılık, kadın ve erkek hipostazı arasında bir iç denge sağlama arzusunu ifade eder.

Mükemmel taranmış saçlar, her zaman mükemmel görünmeye yönelik takıntılı bir arzunun sonucu da olabilir.

Bu durumda, kendini her ne pahasına olursa olsun kısıtlama arzusu ve olası bir öz kontrol kaybıyla ilgili endişe, bilinçsiz bir "vahşi", utanmaz görünme korkusunu gizler.

ALNINIZI KAPAMAK ARZUSU NEYİ İFADE EDER?

Alnı kapatma arzusuna neden olan kendini ifade etme veya utangaçlık korkusu anlamına gelir. Patlamaların şekli ve yoğunluğu (uzun, kalın veya kısa, inceltilmiş), koruma ihtiyacının ne kadar belirgin olduğuna bağlıdır.

sac-ense.jpg

ENSENİZİN AÇIK OLMASI 'BEN'İN SEMBOLÜDÜR

İnsanın iç "Ben" ini sembolize eder. Ensesi açık saç modellerini tercih eden kişiler , "gerçek renklerini gösterme" ihtiyacı hissederler.

ALNIN YUKARISINDA TARANAN SAÇLAR

Herhangi bir durum üzerinde güç, kontrol ve kontrol arzusunu ifade edin

İçsel açıklık, yeni tanıdıklar ve kendini tanıma arzusu, başkalarına özgürlük vermeye hazır olduklarını gösterirler. Kapalı tapınaklar ise tam tersine, içe dönük bir karakter, güvensizlik, özgürlük sevgisi ortaya çıkarır.

ÇOK PARLAK VE RADİKAL SAÇ RENGİ

Daha fazla özgürlük için kısıtlamaların kaldırılması arzusunu ilan eder.

Kırmızı tonları seçenler, tabuları yıkmak ve alışılagelmiş kalıplardan uzaklaşmak için şiddetli bir arzuyla boğuşuyorlar; koyu siyah renk, karakterin ciddiyetini ve bütünlüğünü yansıtır; sarışınlar yumuşaklık ve sevgiye ihtiyaç duyarlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN