Siz de şaşıracaksınız: Apartmanda yaşadığınız kat hayatınızı nasıl etkiliyor?

Siz de şaşıracaksınız: Apartmanda yaşadığınız kat hayatınızı nasıl etkiliyor?

Üzerinde yaşadığınız kat size kendiniz hakkında çok şey söyleyebilir. Numerolojideki her sayının belirli bir anlamı vardır. Bu eski ezoterik bilim temelinde, sayıların insan yaşamı üzerindeki etkisi hakkında bilgi edinilebilir. Ve sayılar bizi her yerde çevrelediğinden, numerolojik bilginin yardımıyla, etkileri kolayca hesaplanabilir.

KAÇINCI KATTA OTURDUĞUN SENİN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Yaşam tarzımızı dikkate alırsak, birçok ilginç bilgi öğrenebiliriz. Örneğin, üzerinde yaşadığınız kat sizin hakkınızda ve çevredeki gerçekliğin yaşamınız üzerindeki etkisi hakkında çok şey söyleyebilir.

YAŞADIĞINIZ KAT HAYATINZINASIL ETKİLİYOR?

Dairenizin bulunduğu katın nasıl bir enerji yaydığını öğrenin:

1. kat. Bu sayı, kişiye hırs ve mükemmellik için çaba gösterir. Böyle bir zemin kariyercilere iyi şanslar getirecektir.

2 kat. Bu kat sayısı, çevrenizdeki insanlara karşı daha hoşgörülü olmanızı sağlar. Çoğu zaman, ikinci katın sakinleri depresyondan muzdariptir, çok hayal kurar ve yanılsamalar içinde yaşar.

kat.jpg

3. kat. Bu katın sakinleri güç, otorite ve maddi zenginlik için çabalıyor. Onlar için toplumda yüksek bir konum çok önemlidir.

4. kat. Bu katın sakinleri genellikle hayatlarından memnun değildir. Sürekli olarak çevredeki gerçeklikten şikayet eder ve adresindeki eleştiriyi acı bir şekilde algılar.

5. kat. Sayıların numerolojisine göre, beşinci kat kariyer gelişimini ve artan karı teşvik eder.

6. Kat. Bu kat aile sakinleri için uygundur. Barış, refah, çocuklar, rahatlık ve sevgi - altıncı katın üzerine yerleşenlere verebileceği şey budur.

7. Kat. Yaratıcı ve özgün insanların katı. Tamamen sıradan insanlar bu kata yerleşseler bile, yakında herkesten farklı yaşamaya başlarlar.

8. Kat. Talihsiz zemin, sakinlere sınırlı bir dünya vizyonu veriyor. Burada, genellikle bir uçtan diğerine düşen maksimalistler yaşar.

9. Kat. Güçlü enerji dokuzuncu kattan gelir. Burada her zaman hedeflerine ulaşmak için çabalayanlar mutluluğu bulacaklar. Burası lider katı.

10. Kat. Onuncu katta yaşayanlar iş yerinde, ailede, arkadaş çevrelerinde güç ve liderlik için çabalarlar.

11. Kat. Bu kat numarası, bir kişiye güçlü iradeli bir karakter verir. Hırslı, yaratıcı ve özgün kişilikler için iyi bir konaklama seçeneği.

12. Kat. Bu zeminden yayılan titreşimler kişinin karakterini olumsuz etkiler. Sakinler güvensiz hale gelir ve sürekli ahlaki desteğe veya mentorluğa ihtiyaç duyar.

kat-001.jpg

13. Kat. Bu, mucitlerin ve yenilikçilerin sayısıdır. Genellikle, olağandışı insanlar on üçüncü katta yaşar, yeni, benzersiz bir şey yaratmaya çalışırlar. Ancak, bir kural olarak, fikirleri genellikle yanlış anlaşılır.

14. Kat. Bu insanlar için anlamı maddi zenginliktir. Bu kat zengin olmak isteyenlere bol şans getirecek.

15. Kat. Bu kat numarası bir kişiye iç ve dış çekicilik verir. Bu katın sakinleri insanları kendilerine çekiyor.

16. Kat. Sayıların numerolojisine göre on altıncı kat insanı riskli, maceracı ve özgür kılar. Gezginler ve maceracılar bu katta yaşıyor.

17. Kat. Bu katta yaşayan insanlar çok farklı. Onlar için ideal yoktur, gerçeği kendileri aramaya ve neyin iyi neyin kötü olduğuna karar vermeye alışmışlardır.

18. Kat. Bu zemin kişiye plan ve arzularını gerçekleştirme gücü ve enerjisi verir. Bu katın sakinleri bile genellikle çok çabuk sinirlenir ve dürtüseldir.

19. Kat. Zemin, bir kişiye, liderlik doğasının olumsuz yönlerini kendi içinde bastırmayı öğrenmezse, insanlarla ilişkilerini olumsuz yönde etkileyebilecek bir otoriter karakter verir.

20. Kat. Bu katın sakinleri genellikle illüzyonlarında yaşarlar. Günlük hayata ve gerçek dünyanın zorluklarına adapte değiller.

21. Kat. Bu katın sakinlerinin düşünceleri maddidir. Burada tüm arzular ve hayaller hızla gerçek oluyor.

22. Kat. Nümerolojideki bu kat sayısı , bir kişide kendinden şüphe ve kararsızlığa yol açar.

23. Kat. Bu katın sakinleri hayattan çok şey isterler ama hayallerini gerçekleştirmek için çok az çaba harcarlar.

24. Kat. Acı ve duygusal dengesizlik sayısı. Bu katın sakinleri, tüm olumsuz durumları kabullenmeye ve kabul etmeye alışkındır.

25. Kat. Bu zemin süreksizlik ve istikrarsızlık enerjisini yayar. Sakinler bir uçtan diğerine koşar ve sürekli olarak yeni bir şey ararlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN