Doğduğunuz saat hayatınızı nasıl etkiliyor? Buna çok şaşıracaksınız...

Doğduğunuz saat hayatınızı nasıl etkiliyor? Buna çok şaşıracaksınız...

Doğduğumuz saat hayatımızı nasıl etkiler? Doğum saati görünüşümüzü ve karakterimizi belirler. Buna göre, her insanın kaderini etkiler. Astrolojide günü her biri 2 saatlik 12 parçaya bölmek adettendir.

00:00 — 02:00
Bu sefer Merkür tarafından yönetiliyor. Bu insanlar genellikle okulda ve kolejde mükemmel öğrencilerdir. Mükemmel organizasyon veya analitik becerilere sahiptirler. Genellikle yaşlarından daha genç görünürler. Çalışmaları seyahat ve iletişim içerebilir. Bir aşk ilişkisinde, bu insanlar çok açık veya tam tersi çok kapalı.

saatleri.jpg

SİZ VENÜSÜN HİMAYESİNDESİNİZ

02:00 — 04:00
Bu zamanda doğan insanlar Venüs'ün himayesindedir. Bu insanlar parayı çok iyi biliyorlar. Onlar inanılmaz işkolikler. Evlerindeki rahatlığı takdir ederler. Çoğu zaman her şeyi kendi elleriyle yapmayı severler. Sanatı ve müziği severler. Her zaman moda trendlerini takip edin. Aşkta, sadakat ve bağlılığa değer verirler.

04:00 — 06:00
Bu insanlar Mars tarafından yönetiliyor. Diğer insanlardan çok farklıdırlar. Çoğu zaman, bunlar olağanüstü ve parlak kişiliklerdir. Agresif olabilirler. Asla sıkıcı değiller. Aşık olarak, güçlü ve istekli bir kişiye ihtiyaçları vardır. Kariyerlerinde genellikle mükemmel sonuçlar elde ederler.

saatt.jpg

NEPTÜN TARAFINDAN YÖNETİLİYORLAR

06:00 - 08:00
Bu insanlar Neptün tarafından yönetiliyor. Genellikle bu insanlar çok dindar ve manevidir. Derin bir karakterleri var, her şeyi ve herkesi anlıyorlar. Kendiniz için doğru mesleği seçmek zordur. Bir aşk ilişkisinde, genellikle beklenmedik ve açıklanamayan şeyler yaparlar.

08:00 – 10:00
Bu insanlar Uranüs tarafından yönetiliyor. Çok güzel ve dost canlısı insanlar. Çoğu zaman birçok arkadaşı vardır. Herhangi bir şirkette resmi olmayan liderlerdir. Bu insanlar gösterişi kabul etmezler. Onlar her zaman sadece herhangi bir biçimde gerçek içindir.

10:00 – 12:00
Bu insanlar Satürn'ün himayesi altındadır. Bu insanlar genellikle toplumda büyük otoriteye sahiptir. Kariyerlerinde çok başarılılar. Profesyonel alanda yönetici olmaya çok uygundurlar. Kişisel yaşamlarında, kariyerleri her zaman sürdüğü için genellikle yalnızdırlar. Aşkta, sürekli ve özenlidirler.

12:00 - 14:00
Bu zamanda doğan insanlar Jüpiter tarafından yönetilir. İronik olarak, bu insanlar kötü öğrenciler ama en iyi öğretmenler. Çevrelerindeki insanlar genellikle tavsiye için onlara başvururlar. Profesör olmak onlar için çok kolay. Seyahat etmeyi severler. Aşkta, sıra dışı veya egzotik insanları tercih ederler.

saat.jpg

PLÜTONUN HİMAYESİ SİZİ KORUYOR

14:00 - 16:00
Bu insanlar Plüton'un himayesi altındadır. Genellikle çevrelerindekilere yardım ve destek sağlarlar. Genellikle herhangi bir durumu önceden tahmin edebilirler. Aşk ilişkilerinde, kendileri inanılmaz derecede seksi bulurlar. İşyerinde, çoğu zaman herkes onlarla arkadaş olmak ister.

16:00 - 18:00
Bu insanlar Venüs tarafından yönetilir. Bu insanlar başkalarının gözünde çok çekici. Bu insanlar ya inanılmaz derecede şanslılar ya da tamamen kaybedenler. Bunlar çok romantik insanlar. Bir aşk ilişkisinde kimi istediklerini, giymeleri gereken kıyafetlere kadar her zaman bilirler. Külkedisi en sevdikleri masaldır. Onlar ideal eşler veya kocalardır.

18:00 - 20:00
Merkür tarafından yönetilirler. Hayatlarındaki en önemli şey, kendilerine değer verildiği ve saygı duyulduğu bir iş ve sağlıktır. Bazıları diyetleri ve doğru beslenmeyi sever. Uyuşturucular ve sağlıklı bir yaşam tarzı hakkında her şeyi biliyorlar. Aralarında tıp eğitimi almış çok sayıda doktor veya insan var. Diğerleri ağda "yaşar". Oyuncular veya programcılar olabilirler.

20:00 - 22:00
Bu insanlar Güneş'in kendisi tarafından himaye edilir. Sahneye doğrudan bir yolları var. Hayatlarındaki en önemli şey tutku, aşk ve çocuklardır. Doğuştan flört etme sanatına sahiptirler. Çok seven insanlar. Neredeyse film yıldızları gibi davranıyorlar. Buna göre, aşkta bir yönetmene ihtiyaçları var. İlişkilerinde her zaman tutku vardır.

22:00 - 24:00
Ay, bu zamanda doğan insanları korur. Çevrelerine karşı çok hassastırlar. Her zaman herkesle ilgilenirler. İnsanlar üzerinde büyük bir güce sahip olabilirler. Aile onlar için kutsaldır. Her zaman baş olmaya çalıştıkları bir aile yaratmaya çalışın.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN