Çok ilginç: Doğduğunuz ay karakterinizi nasıl etkiler?

Çok ilginç: Doğduğunuz ay karakterinizi nasıl etkiler?

Doğduğunuz ay, karakterinizi Zodyak'ın işaretlerinden daha fazla etkilemiş olabilir. Astrolojiden farklı olarak, bunun için bazı bilimsel kanıtlar var. Doğum ayının karakterinizi nasıl etkilediğini öğrenmek ister misiniz?...

OCAK ÇOCUKLARI

Oldukça güzeller. Giyinmeyi severler. Çabuk sıkılırlar. Seçicidirler. Nadiren güçlü duygular gösterin. Yaralandıklarında, iyileşmeleri diğerlerinden daha uzun sürer. Duyarlı. Ayakları üzerinde sağlam dururlar. İnatçı.

ŞUBAT ÇOCUKLARI

Kolayca dikkati dağılır ve "bulutlarda uçar". Her şeyin bir açıklaması olduğunda buna bayılırlar. Akıllı ve akıllı. Genellikle fikirlerini değiştirirler. Çekici. En seksi insanlar. mizaç. Sessiz, utangaç ve mütevazı. Dürüst ve gerçek. Kararlı ve her zaman kendileri için yeni hedefler belirler. Özgürlüğü severler. Öfkelenirlerse isyankar doğalarını gösterebilirler. Genellikle saldırgandırlar. Duyarlı. Hakaret etmeleri kolaydır. Sık sık ve herhangi bir nedenle sinirlenirler, ancak bunu her zaman göstermezler. Gereksiz şeylerden hoşlanmazlar. Arkadaşlarını severler ama bunu onlara nadiren gösterirler. Hırslı ve inatçı. Hırslı. Rüya gibi. Rahatlamayı ve eğlenmeyi severler. Nasıl yapılacağını biliyorlar. İçeride romantizm, ama dışarıda değil. Batıl inançlar. Para biriktirmeyi bilmedikleri için onlara "savruk" denir.

MART ÇOCUKLARI

Bunlar çekici insanlar. Seksi. Sevgi dolu ve utangaç. Gizli. Doğal olarak dürüst, duyarlı ve cömert. Barış ve dinginliği takdir edin. Duyarlı. Harika öpüşüyorlar. Sinirli, güvenilir ve iyiyi takdir edebilen. Duygularını göstermek yerine gizlemeyi tercih ederler. Alkolizme eğilimli. Dikkatli ve sürekli başkalarına notlar verirler.

NİSAN ÇOCUKLARI

İnanılmaz bir mizah anlayışları var. İnatçı. Çok konuşkan. Sakindirler ve her zaman başlarını soğukta tutmayı bilirler. Nazik ve duyarlıdırlar. Genellikle dünyadaki her şey için endişelenir. Doğrudur. Takım halinde çalışabilirler. Kendine güvenen. İyimserler. Cömert. İyi bir hafızaları var. Yeni bilgi aramayı ve bulmayı severler, bilgi için çaba gösterirler.

Kendilerini ve başkalarını motive edebilirler. Etrafınızdakileri mutluluk ve pozitiflikle şarj ederler. Hiperaktifler. Sporu, müziği ve eğlenceyi severler. İnsanlar "ateşlidir" ama akıllarını nasıl kullanacaklarını bilirler. Her şeyde sadece sistematik bir yaklaşım kabul edilir.

bebek.jpg

MAYIS ÇOCUKLARI

İnatçı ve zalim. İstekli ve kararlı. Motivasyon sorunları yaşamazlar. Dil üzerinde keskin. Asabi. Kalabalığın merkezinde olmayı severler, dikkat çekerler. sevebilmektir. Hem fiziksel hem de içi güzel. Karşı cinsle ilişkiler söz konusu olduğunda utangaçtır. Üzülürse, rahatlatmak kolaydır.

Hayal kurmayı severler. Açık ve ayık bir zihinleri vardır. İnsanları, durumları ve genel olarak dünyayı diğerlerinden daha iyi anlarlar. Mükemmel danışmanlar. Mükemmel bir hayal güçleri var. Fiziksel olarak iyi gelişmiştir, ancak zayıf bir solunum sisteminden muzdarip olabilir. Edebiyatı ve sanatı severler. Seyahat etmeyi severler . Evde olmayı sevmezler, halka açık yerlerde vakit geçirmeyi tercih ederler. Huzursuz. Genellikle ya çok az çocukları olur ya da hiç çocukları olmaz. Çalışkan. Sır tutmayı biliyorlar.

HAZİRAN ÇOCUKLARI

Mükemmel bir karaktere sahipler, hayattan mutlak zevk alıyorlar. Sohbet etmeyi ve yeni arkadaşlar edinmeyi severler. Büyük flört ustaları ve büyük olasılıkla çok çekici bir partneri/partneri var. Yakışıklı ve güzeller. Genellikle politikacılar, aktörler ve diğer "kamu" mesleklerinin temsilcileri olurlar. Sinema ve edebiyat konusunda bilgili.

"En iyisi ya da hiç" ilkesine göre yaşarlar. Genellikle istediklerini alırlar. Amaçlarına çalışkanlık ve azim nedeniyle değil, karizma ve çekicilik nedeniyle ulaşırlar. Kolayca yaşarlar ve nadiren geniş kapsamlı planlar yaparlar.

TEMMUZ ÇOCUKLARI

Neşeli ve çoğu zaman herhangi bir şirketin ruhudur. Ama aynı zamanda oldukça gizli bir karaktere sahipler. Bunları anlamak bazen zordur. Genellikle oldukça sessizdirler, ancak heyecanlı veya çok gergin olduklarında değil! Kendilerine nasıl değer vereceklerini biliyorlar. Kendileriyle gurur duyuyorlar.

Mükemmel bir üne sahipler. Onunla ilgilenirler. Açık sözlü. Diğer insanların duygularını gerçekten önemsiyorlar. düşünceli. Arkadaş canlısı. Mevcut. Oldukça duygusal bir karaktere sahipler, bu yüzden genellikle tahmin edilemezler.

Yaralanmaları kolaydır. Onlar esprili. İntikamcı değil. Nasıl affedeceklerini biliyorlar, ancak geçmiş şikayetleri unutmazlar. Anlamsız, gereksiz şeylerden ve eylemlerden hoşlanmazlar. Her zaman fikirlerinin veya eylemlerinin başkalarını nasıl etkileyeceğini düşünür. Bakımlıdırlar ve sevebilirler.

Durumları dışarıdan nasıl göreceklerini bilirler ve pratik tavsiyeler verirler. Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi severler. Yıllardır görüşemeseler de eski arkadaşlarıyla iletişim halinde kalmaya çalışırlar. Asla arkadaş aramazlar: Kendileri bulurlar.

Agresif değil, ancak kolayca kışkırtılabilir. Başkaları onlara sevgilerini gösterdiğinde buna bayılırlar. Stres yaşarlarsa, genellikle şiddetlidir ve ortadan kaldırılması çok uzun zaman alır.

bebek-002.jpg

AĞUSTOS ÇOCUKLARI

Sosyal. Her türlü riski isteyerek alın. Dikkat gerektirir. Öz kontrolleri zayıftır. Dünyaya gözleriyle değil, kalpleriyle bakarlar.

Kendine güvenen. Şirket çok gürültülü. ÇOK intikamcı. Ama zarar görmezlerse iyi geçinmeyi ve herkesle ortak bir dil bulmayı bilirler. Konuşmayı ve şarkı söylemeyi severler. Müziği severler. Rüya gibi. Kolayca dikkati dağılan. Yabancılara güvenmeyin. BÜYÜK bir hayal gücünüz olsun.
İnsanların onlar hakkında konuşmasını severler. Ders çalışmaktan nefret ederler. Özgürlük için can atıyorlar. Doğası gereği isyancılar. Patronlara dayanamaz. "Acı yok - sonuç yok" ifadesine inanıyorlar. Bir takımda kötü çalışırlar, ancak kendi başlarına iyi çalışırlar.

Şüpheli. Gizemli. Meraklı. İnatçı. Bağımsız. Gönüllü insanlar.

EYLÜL ÇOCUKLARI

Aktif ve dinamik. Hayattaki her şeyin hızlı bir şekilde gerçekleşmesini severler. Kararlı ve nadiren herhangi bir şeyden pişman. Çekicidirler ve kendilerine nasıl bakacaklarını bilirler. Güçlü bir karaktere sahiptirler .

Dikkati severler. Diplomatik. Nasıl teselli edeceklerini ve arkadaş edineceklerini biliyorlar. Sevdiklerinizin sorunlarını isteyerek çözün. Cesur ve korkusuz. Maceracı. Sevmeyi ve önemsemeyi biliyorlar. Cömert. Genellikle birçok arkadaşları ve tanıdıkları vardır.

bebek-001.jpg

EKİM ÇOCUKLARI

İletişim kurmayı severler. Onları seven herkesi severler. İlgi odağı olmayı severler. Hem iç hem de dış güzellikte farklılık gösterirler. Genellikle yalan söylerler, ancak bencil sebeplerden dolayı değil.

Çoğu zaman kızgın. Tavsiye vermeyi ve arkadaşlarına "tedavi etmeyi" severler. Cesur ve korkusuz. Yabancılara karşı her zaman arkadaş canlısıdır. Kolayca incinirler, ancak çabuk iyileşirler. Rüya gibi. Kendine güvenen. Duygularını kontrol etme konusunda nadiren endişelenirler. Öngörülemeyen. Son derece akıllı.

KASIM ÇOCUKLARI

Güvenilir ve sadık. Aynı zamanda çok tutkulu ve tehlikeli. Kızmamak daha iyi. Zevk almayı biliyorlar. Seksi ve gizemli. İçeriden çok bağımsız insanlar, dışarıdan öyle görünmeyebilir. Oyuncu ama gizemli.

Bazen çok huysuz ve duygusaldırlar. Yeni bir takımda kendilerini iyi hissederler, sosyaldirler, herhangi bir gruba kolayca katılırlar. Korkusuzdurlar ve uzun süre yalnız kalmaları gerektiğinde "karmaşık" olmazlar.
Çok zeki. Özellikle kesin, teknik bilimlerle ilgili olarak. Büyük - hem fiziksel hem de zihinsel. Kasım doğumlu biriyle ilişki kurma şansınız varsa kaçırmayın: bu insanlar çok havalı!

ARALIK ÇOCUKLARI

Çok güzel insanlar. Sadık ve cömert. Sorumlu. vatansever. Yarışmaları ve yarışmaları severler. Katılmaları teklif edilen tüm oyunlara katılın. Sabırsız ve aceleci. Hırslı. Etkili ve her zaman başkalarına liderlik etmek ister. Onları anlamak zor olsa da, herhangi bir konuda onlarla konuşmak kolaydır.

Mükemmel bir vizyonları var, geleceği nasıl düşüneceklerini biliyorlar. Nezaket eylemlerinden kolayca "erir". Kibar ve nazik. Her zaman birçok fikirleri vardır. Duyarlı. Son derece esnek bir zihinleri vardır. Bazen utangaçtırlar. Şeyler, insanlar ve ilişkiler konusunda çok seçicidir. En iyisini elde etmenin bir yolu yoksa, hiçbir şey elde etmemenin daha iyi olduğuna inanılır.

Mükemmel bir mizah anlayışları var. Tartışmayı ve tartışmayı severler ve bilirler. Konuşkan. Rüya gibi. Arkadaş canlısı. Nasıl arkadaş edineceklerini biliyorlar. Yasalara saygılı. Gerekirse karakter göstermeyi bilirler. sevecen. Sık sık üşümeye eğilimlidirler. Müziğe bayılıyorlar ve tamamen farklılar. Artık doğduğunuz ayın karakterinizi nasıl etkilediğini biliyorsunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN