Ali Koç Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarını gölgede bırakacak! Conte'yi İstanbul'a indirip gündemi değiştirecek

Ali Koç Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarını gölgede bırakacak! Conte'yi İstanbul'a indirip gündemi değiştirecek

Sezon bittikten sonra önce yeniden başkan adayı olduğunu duyurmaya hazırlanan Ali Koç'un daha sonra İtalyan teknik direktör Antonio Conte'yi İstanbul'a getirerek Galatasaraylıların şampiyonluk sevincini gölgede bırakmayı planladığı belirtildi.

Fenerbahçe Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen ünlü muhabir Devrim Zengi kendi Youtube kanalında Samandıra'da yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı. İşte kritik derbi öncesi Zengi'nin gözlemleri...

7 DAKİKALIK KONUŞMAYI NEDEN VERMİYORSUNUZ?

Herkes Galatasaray artık şampiyon diyor ama Samandıra aynı şeyleri düşünmüyor. İsmail Kartal ve futbolcular 5'te 5 yapıp şampiyon olacaklarına inanıyorlar. Sivas maçında penaltı veren Alman hakemi meslektaşları da eleştirdi, her temas penaltı değildir dediler. Var kayıtlarında 15-20 saniyelik bir konuşma yayınlandı ama karar 7 dakika sonra verildi o 7 dakikada ne konuşuldu aslında merak edilen konu bu?

DZEKO VE TADİC'İN MORALLERİ SIFIR!

İsmail Kartal sürekli Dzeko'yu oyundan alıyor, Dzeko'nun morali bozluyor, Tadic'in morali bozuluyor çünkü bu iki futbolcunun arasından su sızmıyor. Dzeko gol atmadığı zaman bile rakibin kafasını karıştırıyor, defansı çıkarmıyor Dzeko gol atmıyor diye oyundan çıkarılmaz. Bu takım şut çekmiyor, İrfan Can 2-3 dakika kala neden oyundan alınıyor? Takımın kendisine güveni mi yok, yoksa antrenmanda şut çalışmıyorlar mı? Rakip ceza sahasına kadar gel orada yanlış tercihler ve günün sonunda inanılmaz puan kayıpları.

520519.jpg

Tadic ve Dzeko'nun İsmail Kartal'la arası eskisi gibi değil, yani artık beraber bir balığa gitmiyorlar sadece hoca-oyuncu ilişkileri var.

ZAJC BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞMAYA VARMIŞTI

Fenerbahçe yönetimi çok çok iyi bir kadro kuracak. Ali Koç çok üst düzey bir teknik direktör ve Szymanski, Oosterwolde tarzında sattığı zaman büyük paralar kazanabilecek oyuncular alacak. Sezon başında Zajc Fenerbahçe'den gönderilip, Beşiktaş'a gidecekti İsmail Kartal geldi ben Zajc'ı kadroda tutacağım dedi kadroda kaldı. Krunic'i de yine İsmail Kartal istedi. Zajc 1.3 milyon euro karşılığında Beşiktaş ile anlaşma yaptı ama İsmail Kartal Zajc kalsın deyince 1,5 milyon euro maaşla Fenerbahçe'ye imza attı.

ALİ KOÇ CONTE'Yİ GETİRİP GÜNDEM DEĞİŞTİRECEK

Fenerbahçe kulislerinden gelen bilgilere göre Ali Koç'un Sivasspor maçından sonraki sessizliğini Antonio Conte'yle bozacağına, Başkan Koç'un Galatasaray'ın şampiyonluğunu unutturmak için dünyaca ünlü İtalyan teknik adamı İstanbul'a getireceği belirtiliyor.

1373569.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN