Bunları asla giymeyin! Enerjinizi yok eden 4 şey...

Bunları asla giymeyin! Enerjinizi yok eden 4 şey...

Gardırop sadece görüntünün bir parçası değildir. Daha özgüvenli, daha başarılı olmaya, birçok sıkıntıdan kaçınmaya yardımcı olur. Kıyafetler hakkında birçok kişinin işine yarayacak birkaç batıl inanç var. Her insanın gardırobu birçok şeyden oluşur. Ama bunları dolabınıza koymayın...

Bazen o kadar büyür ki, sadece doğru olanı bulmakla kalmaz, aynı zamanda bunlardan hangilerinin bırakılması ve hangilerinden kurtulması gerektiğini anlamak da imkansız hale gelir. Negatifliğe maruz kalmamak için negatif enerjili şeyleri gardırobunuzdan çıkartın.

kiyafet12.jpg

BAŞKALARININ KIYAFETLERİ

Oldukça fazla görülen bir inançtır. Burada ana düşüncelerden biri, kıyafetlerin sahibinin duygularını tam anlamıyla okuyabilmesi ve yazabilmesidir. Bu nedenle, akıbeti bilinmeyen şeylerden kurtulmak daha iyidir.

Böylece kendinizi kendi enerjinizin ve biyolojik alanınızın tahribatından kurtaracaksınız. Bu tür kıyafetleri giyerken, çoğu zaman küçük sıkıntılar, can sıkıcı yanlış anlamalar ve daha sonra bir kişiye büyük şanssızlık ve hastalık düşer.

kiyafet123.jpg

ÖLEN KİŞİLERİN KIYAFETLERİNİ KULLANMAYIN

Tüm medyumların tavsiyesi, ölen kişinin kıyafetlerini yakmaktır. Onu iletmeye karar veren kişiye neşe ve mutluluk getirmeyecektir. Aksine, aile içinde kavgalar, iş kaybı, sağlık ve diğer sıkıntılar onu beklemektedir.

SİZE OLUMSUZ ANILARI ÇAĞRIŞTIRAN ŞEYLER

Her insanın hayatında inişler ve çıkışlar vardır. Garip bir desen fark ederseniz: Belirli giysilerdeki beladan musallat oluyorsunuz, ondan kurtulun.

Medyumlar, gardırop eşyalarının duygularınızı kolayca kaydettiğini ve ardından sizi hem sevinç hem de hüzün anlarına döndürdüğünü iddia ediyor .

Geçmişe veda ederek, arkana bakmadan ve pişmanlık duymadan tüm köprüleri yak. Bu paha biçilmez deneyim, bir kez yaşamaya ve Kader'in öğrettiği dersi hatırlamaya değer. Bir elbiseye, bluza veya atkıya baktığınızda başarısızlıklarınızı sürekli hatırlamak istemezsiniz

kiyafet1.jpg

SİZE UYGUN OLMAYAN AYAKKABILARDAN KURTULUN

Çinliler sağlığın ayaklarla başladığını söylüyor. Bu nedenle gençliği ve uzun ömürlülüğü ancak satın aldığınız rahat ayakkabılarla koruyabilirsiniz.

Boyut, derinlik, renk, blok - burada her şey bir rol oynar. Beğendiğiniz modelin peşine düşmeden ve denemeden satın almadan önce, rahatsız ayakkabılarla, huysuz ya da acıdan buruşmuş bir yüzle ne kadar gülünç görüneceğinizi bir düşünün.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN