Bugün 12:46'ya dikkat! O burçlar için çok şeyler değişecek... (18 Ekim burç yorumları)

Bugün 12:46'ya dikkat! O burçlar için çok şeyler değişecek... (18 Ekim burç yorumları)

Venüs bugün Mars ile üçgen açı oluşturarak dostça rekabeti teşvik ediyor. Zamanlamamız, ilişkilerimizde, ticari ilişkilerde ve sanatta doğaldır. Bu transit bizi teşvik eder ve arzularımızın peşinden gitmemizi teşvik eder. Sosyal ve romantik ihtiyaçlarımıza göre hareket etmeyi doğal buluyoruz ve işimize veya sunduğumuz hizmetlere daha fazla yaratıcılık getiriyoruz. İlişkilerimize ve projelerimize yaratıcı bir yaklaşım getirmenin zamanı gelmiş olabilir.

18 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu geçiş, katılımdan ödün vermeden yakın kişisel etkileşimlerde akışı ve kolaylığı destekler. Verimli ve şanslı olduğunu kanıtlayan bağlantılar kurabiliriz ve iş ilişkileri ve arayışlar başarılı olabilir. Ayrıca normalden daha etkileşimli ve çekiciyiz.

Bir Merkür-Uranüs biquintile, teknik konulara yaklaşmanın yaratıcı yollarına ilham verir.

Ay bugün erken saatlerde, 12:46'da Aslan'a giriyor ve oyun oynama, kendimizi ifade etme ve yaratma ihtiyaçlarımızı harekete geçiriyor. Bu, dikkat çekmek istediğimiz – benzersiz niteliklerimizle öne çıkmak istediğimiz – ay ayının bir zamanıdır.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Farkında olmasanız da bulunduğunuz ortamın etkisi, yakın zamanda kazandığınız saygının bir kısmına mal olabilir.

Şu anda eğlenceli ve cana yakın olabilirsiniz, ancak olup bitenlere göre bunu yumuşatmazsanız, iş yerinde işler sizin için oldukça zorlaşabilir ve bazı sıkıntılı sonuçlar doğurabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Kişisel planınızı içten pazarlıklı yönünüzle idare ediyorsunuz. Mağduru oynuyor, bunun her dakikasından keyif alıyorsunuz.

İnsanların dikkatini, maddi anlamda yardımlarını alabilmek için kendi tarafınıza çekmeye çalışıyorsunuz. Ailenizden daha yaşlı biri, yapmaya çalıştığınız şeyi fark edebilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bir şeyleri yapmak için doğru sırayı takip etmezseniz, o zaman işlerin sizin için adil olmasını beklemeyin. İş yerindeki bir meselede manipülatif olmaya çalışıyor olabilirsiniz ve bu tutumunuzun sizin aleyhinize kullanılması muhtemeldir.

Öte yandan, bu sayede karşılaşabileceğiniz bir fırsat da var, ancak bunu dürüst bir şekilde değerlendirmeye çalışın.

burclar-004.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Başarı bu salı ayağınıza gelecek, ancak bu, her şeyin o kadar basit olacağı anlamına gelmiyor.

Bazı şeylerin tamamlanması için beklemeniz gereken bir süre olabilir. Bunun dışında, akşam saatlerinde dinlenmek için vaktiniz var.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu salı, kaprisli doğanızın her zamankinden daha fazla yüzeye çıkacağı bir gün.

İşinizin bazı saklı kalmış yönleri bugün ortaya çıkacak ama insanlardan en azından takdir etmeniz gereken bir uyarı alacaksınız. Aynı zamanda, açık sözlü olmamanıza rağmen, evde de çok analitik olacaksınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

İletişim bu salı zirvede olacak, ancak bu, istediğiniz mesajı her zaman tam olarak karşıdakine iletebileceğiniz anlamına gelmiyor.

Her türlü duygunun sizi yönetmesine izin veriyor olabilirsiniz, dikkatiniz de dağılıyor olabilir. Ardından tamamlanması şart olmayan, sonunu şimdilik getiremeyebileceğiniz bazı planlara atılmak için hevesleniyorsunuz.

burclar-005.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu salı, iş yerinde özellikle çok iyi tanımadığınız kişilerle birlikteyken ve aynı zamanda arkanızı kollarken paylaştığınız fikirlerinize dikkat etmek isteyebilirsiniz.

İş yerinizin arkadan bıçaklanma riskinin olduğu bir savaş alanı olduğu söylemiyoruz, ancak bazı şeyler düşündüğünüz kadar net olmayabilir. Bunun dışında öğleden sonra kendinize biraz zaman ayırabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu salı enerji dolu görünüyorsunuz ve çevrenizdeki diğer insanların da içinde bulunduğu bazı girişimleri, belki de başarılı olan bazı insanları tanıyacaksınız.

Daha gidilecek çok yolunuz var ama yine de motivasyon açısından gerçekten iyi bir noktada görünüyorsunuz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu salı oldukça içe dönük bir moddasınız ve insanlardan ufak tefek görüşler almaya çalışarak kendi fikirlerinizi doğrulamaya çalışacaksınız.

Ailenizden sevdiğiniz biriyle tartışmamak için belirli bir konuda düşüncelerinizi onlara gerçekten söylemek istemeyeceksiniz, ancak bununla daha sonra başa çıkabileceksiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Entelektüel olmaktan çok pratik olan küçük hayat dersleriyle dolu bir gün.

Başarılarınız kolayca fark edilebilir ve karşılığında başkalarını gururlandıracak olsa da, belki de çok büyük ve kolayca hayal kırıklığına uğrayacağınız hedeflerin peşindesiniz.

burclar-006.jpg

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Sabah saatlerinde yaptığınız bir seçimden şüphe duyuyorsunuz.

Kaç kişi sizi buna ikna etmeye çalışırsa çalışsın, üzerinizde başa çıkması zor olacak ve günün büyük bir bölümünde takılıp kalmanıza neden olacak bir suskunluk olacaktır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Mevcut eğilim sizi hem dışa dönük ve açık sözlü olmaya, hem de kendi başınıza olduğunuzda tefekküre ve farkındalık durumuna itecektir.

Bu aynı zamanda aklınızda bir şey olduğu ve umutsuzca bir çözüm bulmaya çalıştığınız için de başınıza geliyor olabilir. Dikkat edilmesi gereken şey, denemek ve üzerine fazla düşünmemektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN